EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30681 tot 30685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Opties: Deze trade biedt een return van 118 % op 18 maanden

De stijgende rentevoeten hebben de dividendaandelen de laatste maanden parten gespeeld. De nutssector is traditioneel een goede dividendbetaler.  

De ETF Utilities Select Sector SPDR (NYSE: XLU) kent een sterke steun rond de $ 34 en heeft het moeilijk met de weerstand van $ 40. Het beweegt al anderhalf jaar tussen dit niveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Het eindspel voor goud komt dichterbij

We belichten bij beurs.com ook graag eens de andere kant van goud. De goudprijs mag dan een behoorlijk herstel hebben laten zien in de afgelopen weken, dit is volgens een analist van Roubini Global Economics absoluut geen reden om positief te worden. Grondstoffenspecialist Gary Clark stelt dat het ‘eindspel’ nadert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Comex loopt verder leeg

De Comex loopt verder leeg

De Comex loopt verder leeg

Deze keer werd er naast fysiek goud ook fysiek zilver onttrokken van de kluizen. Het is een zeer interessante evolutie om te volgen. Het onttrekken van fysiek goud uit de Comex is mogelijk een verklaring voor de stijging van de goudprijs. Het is afwachten of het onttrekken van fysiek zilver dezelfde reactie gaat teweeg brengen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Eurozone komt uit recessie, maar niet uit de crisis

Verschillende economische indicatoren geven aan dat de eurozone eindelijk uit de recessie komt. De PMI-index stijgt van 48,7 naar 50,4 en dat is meer dan verwacht. Een cijfer boven de 50 geeft aan dat de eurozone uit de greep van de recessie geraakt. De index staat daarenboven op zijn hoogste punt in 18 maanden. Ook in de periferie wordt vooruitgang genoteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Grieken voldoen bijna aan eisen voor hulp

Griekenland voldoet bijna aan alle eisen om het volgende miljardenbedrag uit het internationale steunpakket te krijgen. Het Grieks parlement moet uiterlijk donderdag 25 juli de laatste gewenste maatregel aannemen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs