Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 30691 tot 30695
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Eerste stijging van de vraag naar juwelen in U.S. in 7 jaar!

Jason Toussaint, chief executive officer van World Gold Trust Services (een dochter van de World Gold Council), gaf een uitgebreide commentaar bij de verkoopcijfers van goud in de 1ste 3 maanden van dit jaar. Daarbij enkele opvallende vaststellingen.

Zo was er de 1ste stijging van de vraag naar juwelen in de U.S. in 7 jaar. Volgens de Gold Demand Trends van de World Gold Council was deze trend ook wereldwijd merkbaar: de totale vraag naar juwelen steeg vergeleken met vorig jaar in q1 met een stevige 12 percent.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Bernanke: voortijdig afbouwen steun risicovol

Het voortijdig afbouwen van het monetaire steunbeleid van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de FederalReserve (Fed), kan het herstel van de Amerikaanse economie in gevaar brengen. Dat heeft Fed-voorzitter Ben Bernanke woensdag gezegd tegen de economische commissie van het Amerikaanse Congres.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

3 Super dividend ETF’s

We zitten dankzij Ben Bernanke nu al ruim 4,5 jaar met een nulrente. Dit heeft zo zijn invloed op de beleggers die op zoek zijn naar een vaste rente als inkomen. Het heeft er wel toe geleid dat er meer geld vloeit naar aandelen die een hoger dividendrendement bieden. En hier liggen nieuwe opportuniteiten. Global X Funds heeft

3 nieuwe ETF's

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

‘Rally op Wall Street kan tot 2014 of zelfs 2015 blijven duren’

Cody Willard, auteur van Revolution Investing bij MarketWatch en de man achter de beursblog TradingWithCody.com blijft optimistisch over de beurs op Wall Street. Een vriend van hem ziet de Dow Jones Industrial Average DJIA naar 20,000 punten stijgen en Willard acht dit scenario niet onmogelijk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Dr. Paul Craig Roberts: Goud zit niet in een berenmarkt

Een dalende goudprijs beschermt de waarde van de dollar, deze moet hoog genoeg blijven zodat de Federal Reserve geld kan blijven printen aan een tempo van ongeveer $ 1 biljoen per jaar. De daling van de goudprijs moet er ook voor zorgen dat het goud verhuisd van de zwakke handen naar de elite. Goud concentreert zich in steeds minder handen, en het zijn die handen die het hardste roepen om goud zo snel mogelijk te dumpen, dat zegt Dr. Paul Craig Roberts.