EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30691 tot 30695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Amerikaanse bbp-cijfers uitgelegd

De Verenigde Staten "verraste" met een groei van het bbp met 1,7 % in het tweede kwartaal 2013 ten opzichte van de verwachte 1,0 %. Het is natuurlijk gemakkelijker economische groei te realiseren als de berekening wordt gewijzigd. Door een nieuwe berekeningswijze werd het bbp van 2012 ook verhoogd met een slordige $ 559 miljard.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Crisis niet voorbij: 28.500 Belgen naar het pandjeshuis

De crisis is nog niet voorbij: 28.500 Belgen zijn gaan aankloppen bij het pandjeshuis Berg van Barmhartigheid in Brussel. Dat zijn er ongeveer 600 minder dan in 2011, al waren er wel 2540 nieuwe klanten. Samen leenden ze 9,5 miljoen euro, of ruim 330 euro per persoon.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

IMF: Grieks herstel in 2014 moet kunnen

Griekenland moet in staat zijn volgend jaar een einde te maken aan de diepe economische recessie. De risico's voor het geplaagde Zuid-Europese land blijven echter groot. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport dat vandaag gepubliceerd werd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Groei Amerikaanse Economie verrast

WASHINGTON (AFN) - De Amerikaanse economie is in het tweede kwartaal sterker gegroeid dan verwacht. In het eerste kwartaal viel de groei echter juist aanzienlijk lager uit dan eerder gemeld. Dat bleek woensdag uit nieuwe cijfers van het Amerikaanse ministerie van Handel.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Spaarders lopen jaarlijks 1,5 miljard euro mis

Dat blijkt uit onderzoek van Sparen.nl. Doordat veel Nederlanders sparen bij de bank waar ze ook een betaalrekening hebben, nemen ze genoegen met lagere rentes dan de rentes die kleinere banken bieden.

Lees verder op nugeld.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs