EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3071 tot 3075
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

‘Kim Jong-Un is ongetwijfeld de rijkste man ter wereld’

De Franstalige krant La Libre Belgique publiceert zaterdag een fascinerend interview met Kim Kwang-Jin, een Noord-Koreaan die jarenlang de beheerder was van het ‘Revolutionaire Fonds’ van de schurkenstaat en in 2003 vanuit Singapore naar Zuid-Korea kon vluchten. Daar ging hij aan de slag bij het Institute for National Security Strategy (INSS). Kwang-Jin legt uit hoe het regime van Kim Jong-Un er jaar na jaar in slaagt om grote sommen valuta uit het buitenland te blijven incasseren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

Toch nog goed einde voor Grieks Euro-drama?

Het lijkt erop dat er opnieuw licht komt aan de einde van de Griekse tunnel. Het land kampt reeds jaren met bijzonder zware financiële problemen en wordt momenteel rechtgehouden door de Eurozone en het IMF. Deze laatste partij lijkt nu toch te zwichten om verdere steun te verlenen waardoor er terug (tijdelijk) hoop komt voor de Grieken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

Kan financiële sector in Europa nog inlopen op Amerikaanse concurrenten?

De Europese banken hebben zwaar te lijden gehad onder de financiële crisis. Dit onder meer door de aanhoudende problemen in de Eurozone, de lage rentes maar ook door zware boetes en een groot aantal faillissementen. Door de renteverhoging in de Verenigde Staten is het startschot gegeven om ook in Europa de situatie te zien verbeteren, tenminste als de ECB zijn beleid wil omgooien…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 18 maart 2017

9 zaken die u niet wist over Noord-Korea

Naar schatting 200.000 van de circa 24 miljoen Noord-Koreanen verblijven in strafkampen

Naar schatting 200.000 van de circa 24 miljoen Noord-Koreanen verblijven in strafkampen

De Noord-Koreaanse overheid ontkent overigens het bestaan van zulke kampen. Het bekendste kamp is Yodok, ook wel Kamp 15 genoemd. Op zo’n 120 kilometer ten noordoosten van Pyongyang. Dat kamp is onderverdeeld in een gedeelte voor levenslang gedetineerden en een heropvoedingsgedeelte, waar gevangenen worden “heropgevoed” tot burgers zoals de Noord-Koreaanse overheid ze graag ziet, zodat ze weer kunnen terugkeren in de Noord-Koreaanse samenleving. Hierdoor zijn er ook ooggetuigenverslagen van de toestanden die zich voordoen in kamp Yodok.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 18 maart 2017

Afgelopen week opnieuw tal van moslim aanslagen en misdaden in Europa

Allahu Akbar! Moslim in Parijs snijdt op straat vader en broer keel door – Vandaag: Neergeschoten moslim op Parijs-Orly (foto) opende bij verkeerscontrole het vuur op drie agenten – Düsseldorf: 15 jarig meisje keel doorgezaagd met multitool

Lees verder op XanderNieuws

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs