Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 30736 tot 30740
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Zwaar weer op komst voor horeca

Hij geeft maandag op de eerste dag van de Horecava het startschot voor het 125-jarig jubileum van de branchevereniging.

De winsten worden minder door de schommelingen in het consumentenvertrouwen, hogere loonkosten en stijging van de inkoopkosten, aldus de sombere voorspellingen van Koninklijk Horeca Nederland.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over goud

Het sentiment onder hedgefondsen ten aanzien van goud is sinds juli 2007 niet meer zo negatief geweest. Hun speculatieve shortpositie op de Comex stijgt naar recordniveaus en het aantal partijen dat long durft te gaan blijft dalen. Men verwacht blijkbaar een verdere prijsdaling.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Onze kinderen zullen per jaar € 3.000 extra belastingen moeten betalen

Elk kind dat in 2010 in België werd geboren, zal tijdens zijn leven 181.000 euro extra aan belastingen moeten betalen om de kosten van de vergrijzing op te vangen en de staatsfinanciën in evenwicht te houden. Dat blijkt uit een universitaire studie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Europese bedrijven hebben last van wanbetalers

Als gevolg van de crisis betalen bedrijven steeds later hun rekeningen. Zo’n 30 procent van de facturen zijn op de vervaldag nog niet betaald.

Dat blijkt uit onderzoek van kredietverzekeraar Atradius, naar het betalingsgedrag van bedrijven in West-Europa.  Vijf procent van de totale waarde van uitstaande vorderingen bleef in 2012 onbetaald, in vergelijking met 3 procent een jaar eerder. De belangrijkste redenen waarom bedrijven lakser om gaan met betalingsverplichtingen, is vanwege faillissement of het stopzetten van activiteiten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

'Apple werkt aan baanbrekende producten'

Apple is bezig met verschillende producten die de markt op zijn kop kunnen zetten. Dat heeft topman Tim Cook van Apple gezegd op een conferentie in Californië.

Volgens Cook heeft Apple ,,ongelooflijke'' plannen. Hij doelde vooral op televisies en draagbare elektronica, zoals een polscomputer.