Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 30736 tot 30740
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Kort nieuws van de dag (Spaarders kunnen voortaan geld kwijtraken bij bankencrisis)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Goldman: S&P kan dit jaar nog met 5% stijgen

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Huizenprijzen in reële termen op niveau eind 1999

De huizenprijzen gecorrigeerd voor de inflatie zijn gedaald tot het niveau van november 1999.

Dat blijkt uit analyse van RTL Z . De huizenprijzen dalen in absolute termen al sinds medio 2008. Rekening gehouden met het stijgende prijspeil in de economie zijn de huizenprijzen echter weer op het niveau van 1999, oftewel ruim 13 jaar geleden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Belgocontrol vreest faillissement in 2014

Zonder structurele herfinanciering zal Belgocontrol "vanaf 2014 zijn financiering niet meer kunnen verzekeren". In een brief aan de regering trekken de toplui van de beheerder van het Belgisch luchtruim aan de alarmbel. De brief dateert van 7 mei.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Zuid-Afrika smelt $1,1 miljard aan Amerikaans goud

De Rand Refinery gaat voor $1,1 miljard aan ruw goud afkomstig uit de VS zuiveren. Het goud wordt waarschijnlijk omgesmolten naar kleinere goudbaren en plaatjes die benodigd zijn voor de productie van gouden munten. De Rand Refinery is toevallig de enige leverancier van goud voor de productie van Krugerrand munten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Leden Rabobank doen hun certificaten van de hand

Steeds meer leden van de Rabobank doen hun certificaten van de bank in de verkoop. Naar aanleiding van de nationalisatie van SNS en de bal-in van de banken op Cyprus hebben ook obligatiehouders hun lesje geleerd. De certificaathouders kunnen in het slechtste geval ook verlies lijden.