EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30741 tot 30745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Nederland maakt zich op voor zware zonnestorm

Het kabinet beraadt zich op maatregelen tegen de zware zonnestorm die in 2013 is voorspeld. De nationale veiligheid zou in het geding zijn.

In navolging van de Britse overheid maakt ook de Nederlandse overheid zich nu zorgen over de grote zonnestorm die voorspeld is voor volgend jaar. De zonneactiviteit laaide na jaren van relatieve rust rond 2003 weer op. In dat jaar liet onze zon een zonnevlam los die qua kracht nog redelijk meeviel. Degene die voor 2013 voorspeld is zou volgens voorspellingen van het ‘ruimteweer’ een stuk intenser zijn.

Lees verder op computeridee.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Ex-CEO: “Barack Obama besteelt de volgende generaties”

De oplossing die de Amerikaanse president Barack Obama wil aanreiken voor het oplossing van het schuldenprobleem komt neer op niet of niet minder dan diefstal van de komende generaties. De waarschuwing is afkomstig van niet de eerste de beste, zodat ze alleszins au serieux moet worden genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Ruim negentig procent huishoudens heeft sociale regeling

Slechts 674.335 van de 7.732.400 huishoudens maken geen gebruik van een sociale regeling. Dat blijkt uit berekeningen die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft gemaakt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Stopt JP Morgan met grondstoffenhandel?

JP Morgan onderzoekt de mogelijkheid om zich te distantiëren van zijn grondstoffenhandel. Het gaat dan over de fysieke handel van allerhande grondstoffen van metalen tot aardolie. De beslissing komt er nadat de grote banken in de Verenigde Staten steeds meer onder vuur komen te liggen door hun handel in grondstoffen. Deze zouden de vrije werking van de markt verstoren, aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Fastfoodpersoneel VS staakt voor hoger loon

Duizenden werknemers van de fastfoodketens McDonald's, Burger King, Domino's Pizza, Subway en Wendy's leggen deze week in verschillende Amerikaanse steden het werk neer om de eisen voor een hoger loon kracht bij te zetten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs