EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30751 tot 30755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Op 1 augustus verandert de energiemarkt

De energiemarkt zit ingewikkeld in elkaar. Zelfs voor energiebedrijven: de liberalisering in 2004 zorgde even voor een administratieve chaos. Gelukkig wordt de energiemarkt op 1 augustus voor iedereen eindelijk iets duidelijker.

Lees verder op prizewize.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Indiase centrale bank beperkt import goud

De Reserve Bank of India (RBI) heeft opnieuw beperkingen opgelegd aan de import van goud. Vanaf nu moet een vijfde deel van al het geïmporteerde goud ook weer geëxporteerd worden. Haalt een handelshuis dat quotum niet, dan mogen ze minder goud importeren.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Hoe ons monetair systeem werkt en waar het faalt

Onderstaande video is een van de beste en best begrijpbare uiteenzettingen over ons financieel systeem die ik in lange tijd gezien heb. Het legt uit hoe de monetaire situatie van vandaag gegroeid is uit de evolutie van de geschiedenis. Het legt ook uit hoe het komt dat we steeds minder met ons geld kunnen kopen. Ten slotte laat het zien hoe en waar ons monetair systeem faalt en wat we er tegen kunnen doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Spanje moet extra “lenen” om pensioenen te betalen

Spanje heeft noodgedwongen geld moet "lenen" uit de pot van de sociale zekerheid om zijn pensioenen uit te betalen. In de zomer krijgen de Spaanse gepensioneerden twee keer uitbetaald. In het begin van de maand moest de Spaanse overheid voor de eerste keer goochelen met miljarden, begin deze week moest de Spaanse overheid voor de tweede keer de trukendoos bovenhalen, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Bedrijven steeds rijker, maar inkomen bevolking groeit al 15 jaar nauwelijks

Het Nederlandse volk is de afgelopen 15 jaar nauwelijks meer gaan verdienen. De groei van net bruto binnenlands komt niet ten goede aan de bevolking, maar vooral aan het bedrijfsleven. Al twintig jaar blijft in Nederland de groei van het beschikbare huishoudinkomen achter bij de groei van het bruto binnenlands product. Terwijl het bedrijfsleven zijn inkomensaandeel heeft weten te vergroten. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse Bank.

Men zou verwachten dat over een langere periode bezien de ontwikkeling van het inkomen van Nederlandse huishoudens ongeveer gelijk is aan die van de productie. Als het Nederlandse bruto binnenlands product (bbp) toeneemt, valt er immers meer inkomen te verdelen onder iedereen die daaraan heeft bijgedragen, zoals huishoudens.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs