Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 30751 tot 30755
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Belgocontrol vreest faillissement in 2014

Zonder structurele herfinanciering zal Belgocontrol "vanaf 2014 zijn financiering niet meer kunnen verzekeren". In een brief aan de regering trekken de toplui van de beheerder van het Belgisch luchtruim aan de alarmbel. De brief dateert van 7 mei.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Zuid-Afrika smelt $1,1 miljard aan Amerikaans goud

De Rand Refinery gaat voor $1,1 miljard aan ruw goud afkomstig uit de VS zuiveren. Het goud wordt waarschijnlijk omgesmolten naar kleinere goudbaren en plaatjes die benodigd zijn voor de productie van gouden munten. De Rand Refinery is toevallig de enige leverancier van goud voor de productie van Krugerrand munten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Leden Rabobank doen hun certificaten van de hand

Steeds meer leden van de Rabobank doen hun certificaten van de bank in de verkoop. Naar aanleiding van de nationalisatie van SNS en de bal-in van de banken op Cyprus hebben ook obligatiehouders hun lesje geleerd. De certificaathouders kunnen in het slechtste geval ook verlies lijden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Apple en Google doen markt voor draagbare technologie exploderen

Volgens een rapport van Credit Suisse is de markt voor draagbare technologie momenteel al zo’n 3 tot 5 miljard dollar waard. Onder impuls van Apple en Google kan deze markt de komende twee tot drie jaren uitgroeien tot een markt van $ 30 tot $ 50 miljard, of het tienvoudige. Er komen dus nog meer smartwatches, draagbare fitness monitors, technologische schoenen,…

Bron: iex.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Zilver op kantelpunt

Zilver op kantelpunt // Door Nico Pantelis op 21 mei 2013 om 12:00 | Views: 1.780 | Categorie: Grondstoffen

Voor beleggers in zilver was Pinkstermaandag niet bepaald een rustdag. Het ging er wild aan toe met de prijs van het witte edelmetaal. De zilverprijs opende de nieuwe handelsweek met een mokerslag van -9% tot 20,3 dollar, om vervolgens positief de dag af te sluiten boven 23 dollar.