Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 30756 tot 30760
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Opgepast! Deze populaire aandelen zijn rijp voor een sterke correctie

Het is altijd veel leuker om te genieten van een sterke stijging van een aandeel dan van een gestage stijging. Maar in de sterke stijging zit wel het grootste gevaar. Je weet nooit waar de parabolische stijging gaat stoppen,the skyseems the limit. Maar na een parabolische stijging volgt altijd een correctie....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Tesla bouwt een betaalbare auto binnen de 4 jaar

Een van de meest gehoorde kritiek op Tesla is dat de autobouwer enkel auto’s maakt voor de rijken. Maar Tesla blijft niet bij de pakken zitten. Eerst komt er nog een crossover van het model S, dit mag men verwachten tegen eind 2014. Maar binnen 3 à 4 jaar wil Tesla een even competitief model op de markt brengen die veel goedkoper is.

Nu Tesla de federale lening 9 jaar voor schema heeft terugbetaald en door het succes van het Model S, kan Tesla zich beginnen richten op het ‘goedkopere segment’ voor het bredere publiek. De auto zal gebaseerd zijn op een derde generatie platform waardoor het veel goedkoper gemaakt kan worden. Het nieuwe model zal vermoedelijk zo’n $ 40.000 kosten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Zo kan je uw dividendrendement met 50 % verhogen

Met een dividend kan je gemakkelijk een mooi rendement op zak steken. Als je een aantrekkelijk dividendaandeel in portefeuille hebt, zal dit zeker meer opbrengen dan je spaarboekje. 

The Daily Trade Alert heeft een methode waarmee je het dividendrendement met 50 % kan verhogen.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Weekanalyse Roy

Vraagt u zich ook wel eens af waar deze hele crisis naar toe gaat en vooral wie we nu moeten geloven?

Moeten we inderdaad luisteren naar de diverse overheden die ‘het beste’ met de bevolking voor hebben (althans daar moeten we volgens hun vanuit gaan) of moeten we luisteren naar het andere kamp,  de edelmetaal goeroes en het groeiende aantal economen die het ‘einde der financiële  tijden’ voorspellen.

De eerste groep geeft aan dat we moeten bezuinigen en hervormen, er moeten offers gebracht worden omdat we 1 Europa zijn, alleen zo kan de € overleven. De spil in hun verhaal is vooral de bankensector en het behoud van het geloof in de €. De andere groep geeft daarentegen aan dat de fiatmunten zoals we die nu kennen hun langste tijd hebben gehad en feitelijk op hun laatste benen lopen. Dat geldt niet alleen voor de Euro maar ook voor de US dollar en de Yen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Is de Grote Rotatie nu eindelijk begonnen?

Enkele weken geleden had iedereen de mond vol van de ‘Great Rotation’. Het verhaal is genoegzaam bekend: de investeerders stonden op het punt om massaal over te stappen van obligaties naar aandelen. Een evolutie die men op de beurs van Wall Street met veel genoegen tegemoet zag.

Maar uiteindelijk bleek het loos alarm te zijn, de obligatiekoersen – die eventjes in een dalende trend zaten – gingen weer stijgen. Het verhaal van de Grote Rotatie leek over en uit. Maar recent lijkt er een nieuw hoofdstuk in dat verhaal te zijn geschreven.

U.S. Federal Reserve als katalysator