Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 30756 tot 30760
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Komende Japanse crisis zal goudprijs door het plafond jagen

Wie durft er nog zijn nek uit te steken voor het goud? Peter Schiff van Euro Pacific Capital neemt de handschoen op voor het goud, hij blijft heilig geloven in de edelmetalen. Schiff is al geruime tijd bullish voor goud en zilver maar heeft nu een nieuw argument gevonden om die stelling te staven.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Europees Parlement zet kleine spaarders uit de wind

Spaarders met minder dan 100.000 euro op de bankrekening moeten onder geen beding meebetalen aan de afwikkeling van probleembanken. Dat heeft het Europees Parlement onderstreept. Het geld van grote spaarders zou wel als laatste reddingsboei ingezet kunnen worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Kort nieuws van de dag (Spaarders kunnen voortaan geld kwijtraken bij bankencrisis)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Goldman: S&P kan dit jaar nog met 5% stijgen

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Huizenprijzen in reële termen op niveau eind 1999

De huizenprijzen gecorrigeerd voor de inflatie zijn gedaald tot het niveau van november 1999.

Dat blijkt uit analyse van RTL Z . De huizenprijzen dalen in absolute termen al sinds medio 2008. Rekening gehouden met het stijgende prijspeil in de economie zijn de huizenprijzen echter weer op het niveau van 1999, oftewel ruim 13 jaar geleden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Belgocontrol vreest faillissement in 2014

Zonder structurele herfinanciering zal Belgocontrol "vanaf 2014 zijn financiering niet meer kunnen verzekeren". In een brief aan de regering trekken de toplui van de beheerder van het Belgisch luchtruim aan de alarmbel. De brief dateert van 7 mei.