EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30761 tot 30765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Zimbabwe maakt beurs alleen toegankelijk voor zwarten

In een land gelegen in het zuidelijk deel van Afrika heeft zich een merkwaardig racistisch feit afgespeeld. Zimbabwe maakt de beurs van Harare alleen toegankelijk voor zwarten. De beslissing houdt rechtstreeks verband met de herverkiezingen van Robert Mugabe tot president.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Japanse staatsschuld groeit naar miljoen miljard yen

De schuld van de Japanse overheid heeft de grens van een miljoen miljard yen bereikt. Dat is een bedrag met vijftien nullen, oftewel een biljard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Griekse Financieminister roept op om opnieuw geld naar de bank te brengen

De Griekse regering heeft de burgers gevraagd om weer wat meer vertrouwen in de banken te hebben. Een verplichte heffing op het spaargeld zoals in Cyprus zal er in Griekenland niet komen, zo maakte de Griekse minister van Financiën Yannis Stournaras duidelijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Crowdfunding. Geld lenen van en voor prive personen

Crowdfunding is een fenomeen dat zich steeds meer en meer een plaats weet te veroveren in de wereld van financieringen. Startende ondernemers maken er gretig gebruik van, wetende dat ze bij de bank vaak nul op het rekest krijgen. Maar Crowdfunding is niet alleen voor bedrijven. Prive personen die voor private doeleinden geld willen lenen kunnen ook bij crowdfunding sites terecht.

Lees verder op totaalfinancieel.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

“Blijf aandelen kopen, verliezen is onmogelijk”

Het ergste wat een investeerder kan overkomen is zelfoverschatting. Wie een paar succesvolle transacties achter de rug heeft denkt vaak dat hij ‘het’ in de vingers heeft. Meestal komt dan loontje om zijn boontje in de vorm van 1 of meer transacties die volledig de mist ingaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs