EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30771 tot 30775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Dit is de reden waarom Amerikaanse aandelen het zo goed doen!

Behavioral finance of beleggen op basis van gedrag is een universele beleggingsstrategie omdat het kan toegepast worden op alle soorten van activa. Prijsbewegingen worden niet verklaard op basis van fundamenten, maar op basis van het kuddegedrag. Gedrag en psychologie bepalen de bewegingen in een stierenmarkt of een berenmarkt. Dit verklaart ook mede de sterke stijging van de Amerikaanse aandelen volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Wat voorspelt de Dow Theory?

De Dow Theory vergelijkt de prestaties van de Dow Jones Industrial Average en de Dow Jones Transportation Average. Normaal gezien bewegen deze indexen in dezelfde richting. Als dit niet het geval is, is dat een reden om aandachtig te zijn. Dat is nu het geval. De transportindex volgt de sterke stijging van de algemene index niet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Op korte termijn 4.000 nieuwe jobs in Limburg

Het Strategisch Actieplan Limburg in het Kwadraat (SALK), dat vandaag werd goedgekeurd door de 'Taskforce Limburg', moet 3.000 à 4.000 jobs op korte termijn en 10.000 op lange termijn opleveren. Dat zei Vlaams minister-president Kris Peeters.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

De banken zijn failliet in de meeste eurolanden, ook in Nederland en Duitsland

De banken in de volgende eurolanden zijn failliet: Cyprus, Duitsland, Frankrijk,  Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Slovenië en Spanje. Geld boven een ton bij een failliete bank is niet meer veilig volgens de Dijsselbloem-doctrine. De veiligste eurolanden om je geld te stallen lijken vooralsnog Estland, Finland, Oostenrijk en Slowakije.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Amerikaanse pensioenen op de wip

Het gaat er slecht aan toe in Detroit. De stad staat op de rand van het faillissement. De aangestelde crisismanager Kevyn Orr is van plan om een daling van de pensioenen op te nemen in zijn herstelplan. Dit stuit op enorme kritiek, maar volgens Kevyn Orr is het kiezen tussen minder pensioen of geen pensioen. Wordt Detroit een voorbeeld van wat Amerika (en Europa) nog te wachten staat?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs