Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 30776 tot 30780
Bron: energiefeitjes.nl
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

EU-lidstaten zijn tegen importheffing zonnepanelen uit China

Om de Europese zonnepanelenindustrie te beschermen heeft de Europese Commissie plannen om importheffing te leggen op zonnepanelen uit China. Alleen is een grote meerderheid van de EU-lidstaten het hier niet mee eens. Dit vanwege de handelsbelangen met China. China dreigt namelijk al met tegenmaatregelen als deze heffing wordt ingevoerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Miljoenen Egyptenaren zitten zonder elektriciteit

Miljoenen Egyptenaren worden de laatste tijd getroffen door grote stroomuitvallen. Die worden veroorzaakt door de snel slinkende hoeveelheid buitenlandse reserves die de regering heeft aangelegd, aldus meerdere bronnen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

40 angstaanjagende feiten over de val van de Amerikaanse economie

Voor diegene die geloven dat de Amerikaanse economie zich in een blakende gezondheid bevindt, heeft Zerohedge een lijst met 40 angstaanjagende feiten samengesteld die aantonen hoe erg het in werkelijkheid gesteld is. Als je terugkijkt over de laatste 30 – 50 jaren, is duidelijk te zien in welke erbarmelijke toestand de Amerikaanse economie zich momenteel bevindt.

Bron: huurwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Woonbond: Inkomensafhankelijke huurverhoging is één groot drama

» Woning nieuws » Inkomensafhankelijke huurverhoging kan weer de prullenbak in

Als het aan de Nederlandse Woonbond ligt, wordt de inkomensafhankelijke huurverhoging zo snel mogelijk weer in de prullenbak gegooid. Volgens Ronald Paping, directeur van de Woonbond, brengt de huurverhoging huurders alleen maar verder in financiële problemen. En het is nog maar de vraag of de privacy van de huurders volkomen wordt gewaarborgd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Consumentenvertrouwen VS fors gestegen

Consumenten in de Verenigde Staten hebben de afgelopen weken fors meer vertrouwen gekregen in de economie. Dat blijkt uit de dinsdag gepubliceerde maandelijkse graadmeter van onderzoeksbureau Conference Board.