EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30776 tot 30780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Nederlandse economie bevindt zich in stormachtig weer

Nederland wordt nog steeds tot de kernlanden van de Eurozone gerekend, maar dat imago wordt in snel tempo uitgehold. De Nederlandse economie zit in zak en as en de bankensector wordt geconfronteerd met de gevolgen van de klappen die op de huizenmarkt werden uitgedeeld.

Bovendien lijkt er weinig verbetering in zicht te zijn. De Nederlandse centrale bank waarschuwde dat het land voor een trage en complexe economische opleving staat, die zelfs trager zal verlopen dan werd verwacht. Het hoeft waarschijnlijk geen betoog dat die verwachtingen al niet te hoog gespannen waren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Belgische staatsschuld dikt aan tot 104,5 procent

De Belgische staatsschuld is tijdens het eerste kwartaal van 2013 opgelopen tot 104,5 procent van het bbp. Dat heeft het Europees statistisch bureau Eurostat bekendgemaakt. Daarmee ligt de schuldgraad 4,7 procentpunt hoger dan tijdens het laatste kwartaal van 2012, toen de staatsschuld 99,8 procent van het bbp bedroeg, en 2,6 procentpunt hoger dan in het eerste kwartaal van 2012, toen het nog om 101,8 procent ging.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Goud vloeit van VS naar China

De vraag naar goud vanuit China is overweldigend. Onderstaande presentatie legt mooi uit hoe het goud "vermoedelijk" van de COMEX/NYSE naar China vloeit. En dan wordt er nog niet gesproken over de rest van de wereld. De enorme vraag naar fysiek goud zorgt ervoor dat er een groot gat is tussen de waarde van het fysieke goud en de prijs van het papieren goud zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Goldman Sachs komt weer weg met fraude

Goldman Sachs heeft de laatste jaren de prijs voor aluminium en daarmee zijn eigen winsten kunstmatig opgedreven. Goldman Sachs is sinds 3 jaar eigenaar van Metro International Trade Services waardoor het een kwart van de voorraden aluminium in zijn bezit heeft. Door aluminium van het ene depot naar het andere te verschepen werden de prijzen kunstmatig opgedreven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

België heeft groter faillissementsprobleem dan Nederland of Duitsland

In vergelijking met buurlanden Duitsland en Nederland wordt België met een relatief groot aantal faillissementen getroffen. Dat heeft de krant Het Belang van Limburg gemeld op basis van cijfers van het studiebureau Guffens uit Hasselt. Opgemerkt dat Nederland het voorbije jaar per inwoner 52 procent minder faillissementen telde dan België. Tegenover Duitsland werden in België 64 procent meer faillissementen geteld. Die kloof moet volgens Guffens worden verklaard door het beleid van de federale overheid om de economie te ondersteunen. Daarbij wordt opgemerkt dat in België te weinig steunmaatregelen voor de economie worden voorzien en teveel gefocust wordt op het begrotingstekort en de schuldafbouw. Tegenover Frankrijk bedraagt de kloof 4,08 procent. Het handelsinformatiebureau Graydon wijst er echter op dat België en Frankrijk in vergelijking met Duitsland en Nederland meer kleine ondernemingen en horeca-zaken, die gevoeliger zijn voor conjunctuurschommelingen, tellen. Duitsland en Nederland tellen meer grote industriële ondernemingen. (MH)

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs