EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30781 tot 30785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Column Kees de Kort | Vijfduizend rechtszaken verder

Het MKB kan beter gestimuleerd worden door zinloze regeltjes af te schaffen. Dan krijgen meer mensen zin om te ondernemen. Dat levert op korte termijn meer banen op dan geld uit de economie pakken en zeggen dat het 'maatschappelijk' moet. "Whatever that may be", zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Amerika virtueel failliet

De federale overheid van de Verenigde Staten is bedolven onder een immense schuldenberg. Deze schuldenberg bedraagt momenteel al meer dan $ 16 biljoen. Maar dit is nog lang niet alles. De Verenigde Staten zit ook nog opgezadeld met biljoenen ongedekte verplichtingen (unfunded liabilities).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

JP Morgan stopt met grondstoffenhandel?

De Federal Reserve gaat de grondstoffenhandel door banken na tien jaar weer onder de loep nemen. Banken zouden door de jaren heen teveel macht verkregen hebben in de grondstoffenhandel, waardoor ze de markt kunnen manipuleren. Toevallig overweegt JP Morgan haar grondstoffenhandel nu in de verkoop te doen...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Rijkman Groenink, topman ABN Amro, vertrekt met miljoenen

InfoNu.nl > Financieel > Diversen > Rijkman Groenink, topman ABN Amro, vertrekt met miljoenen Rijkman Groenink, topman ABN Amro, vertrekt met miljoenen Rijkman Groenink is bekend als bestuursvoorzitter van de ABN Amro. Groenink wordt geboren in 1949 in Den Helder. Hij studeert Rechten en Business Administration voordat hij in 1974 aan zijn loopbaan begint bij de AMRO Bank. Hij komt vooral in het nieuws als blijkt dat ABN Amro overgenomen wordt door Fortis, Banco Santander en Royal Bank of Scotland. Opvallend is dat deze topman miljoenen meekrijgt als hij vertrekt.

Lees verder op infonu.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Oh nee, het gebeurt opnieuw! 18 gelijkenissen met 2008

Als onze politieke of monetaire leiders een crisis zagen aankomen, zouden ze dan de nodige beslissingen nemen om deze crisis af te wenden? We zullen het nooit weten, in 2007-2008 waren er ook verscheidene signalen van een aankomende crisis. Volgens The Economic Collapse zijn deze signalen vandaag helemaal terug. Gaan de politici nu wel de juist maatregelen treffen? Dit zijn 18 signalen die aantonen dat het terug 2008 is…

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs