EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
72
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30781 tot 30785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Imtech in gesprek met oud-topmannen over bonus

Imtech voert gesprekken met voormalig topmannen René van der Bruggen en Boudewijn Gerner over het teruggeven van uitgekeerde bonussen. Het gaat om de bonus die de oud-bestuurders hebben ontvangen in 2010 en 2011.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

De casinobanken van Europa: Faites vos jeux!

Het Center for Risk Management in Lausanne heeft in een studie de banken gerangschikt die het grootste systemische risico lopen in Europa. Het instituut heeft daarvoor de kapitaalsvereisten van de banken berekend mocht zich een globale financiële crisis voordoen. Als maatstaf wordt daarvoor genomen een daling van de globale beursindexen van 40% op één trimester tijd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Merkel bekritiseert Ierse bankiers: schadelijk voor de democratie

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft de Ierse bankiers van de Anglo Irish Bank hevig bekritiseerd voor hun arrogante uitlatingen over de financiële crisis. "Ik kan alleen zeggen dat de toon bij alle banken dezelfde lijkt", zei ze afgelopen nacht in Brussel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Sociaal conflict Katoen Natie escaleert bijna zeker naar andere terminals

De sfeer bij het personeel van de logistieke groep Katoen Natie is ondermaats nadat CEO Fernand Huts verschillende medewerkers dagvaardde. Een staking sinds woensdagmiddag aan het Vrasenedok dreigt maandag uit te breiden naar meerdere terminals. Dit weekend zitten de bonden samen voor overleg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Dit is waarom Europa niet groeit

De excessen in het Europees financieel systeem blijven afnemen, dit zou positief moeten zijn. Maar de schuldafbouw zorgt voor andere problemen. De Europese banken potten geen geld meer op, maar ze ontlenen het ook niet. Aangezien economische groei hand in hand gaat met de groei van kredieten, schetst dit een slecht beeld voor de Europese economie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs