EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3081 tot 3085
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Morgan Stanley: “Pond zal zich spoedig gaan herstellen”

Zakenbank Morgan Stanley is er heilig van overtuigd dat het Britse pond zich zal gaan herstellen. De analisten van de zakenbank zijn er zelfs van overtuigd dat de geplaagde valutamunt zal terugkeren op het niveau van voor het EU-referendum.

Gezien de huidige koers van het pond zou dat een flinke stijging betekenen. Volgens Morgan Stanley is het pond op dit moment de meest ondergewaardeerde valuta die er te vinden is. Het team met analisten rekent op een groot herstel voor het einde van het jaar 2018.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Euro stijgt na ‘nederlaag’ Marine Le Pen

De financiële markten volgen de Franse presidentsverkiezingen op de voet. In een debat gisterenavond moest Marine Le Pen volgens de polls haar meerdere erkennen in Emmanuel Macron. Dit was bijzonder pijnlijk voor Le Pen omdat het voornamelijk over immigratie ging. Deze ‘nederlaag’ voor Le Pen deed beleggers wat meer ademhalen. De vrees voor een Frexit verdwijnt eventjes waarop de euro in waarde steeg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Amerikaans senator hint dat Trump zelf ontslag gaat nemen

Amerikaans president Donald Trump zit steeds meer in nauwe schoentjes. Zijn populariteit daalt met de dag en beschuldigingen aan zijn adres nemen met de dag toe. Zowel Republikeinen als Democraten werken allerhande constructies uit om Trump aan de deur te zetten. Maar volgens senator Diane Feinstein zal Trump uiteindelijk de eer aan zichzelf houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

'Behoud hechte handelsrelatie met het Verenigd Koninkrijk'

De Nederlandse regering moet de hechte handelsrelatie met het Verenigd Koninkrijk ook na de uittreding uit de EU behouden. Ook zou de Tweede Kamer nauw betrokken moeten blijven bij de onderhandelingen over de Brexit.

Dat staat in een dinsdag gepubliceerd rapport met aanbevelingen van de vaste commissie voor Europese Zaken van de Tweede Kamer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Beschikt Europa weldra over eigen monetair fonds?

We kennen allemaal het Internationaal Monetair Fonds (IMF), een VN-organisatie voor internationale samenwerking op monetair gebied, bestrijding van financiële crisissen en kredietverlening voor staten met betalingsproblemen. Zulke organisatie kan ook op Europees niveau worden toegepast, dat is alvast het voorstel van de Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem en de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs