EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30806 tot 30810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Beleggingslessen uit het verre verleden nog brandend actueel

Jesse Livermore was partner van Jim Sinclair's vader. Maar daarnaast was hij ook een van de slimste en beste beleggers van zijn tijd. Zijn beurswijsheden van meer dan 90 jaar geleden, kunnen ook nu nog steeds dienen als lijdraad voor iedere belegger.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Ruim 600 medewerkers Free Record Shop op straat

Het grootste gedeelte van de 755 Nederlandse Free Record Shopmedewerkers krijgt zijn baan ondanks de doorstart niet terug.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Detroit zal vele miljarden niet terugbetalen aan schuldeisers

De bewindvoerder van de noodlijdende Amerikaanse stad Detroit, Kevyn Orr, heeft vandaag verteld dat de stad vele miljarden nooit aan schuldeisers zal kunnen terugbetalen. Hij heeft vandaag meer dan 150 mensen ontvangen die banken, verzekeraars en andere crediteuren van de stad vertegenwoordigen om hen op de hoogte te stellen van de ingrepen die hij voor ogen heeft.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Peak Oil is dood

Peak Oil is het begrip voor het einde van het olietijdperk. Peak Oil wil in feite zeggen dat het punt bereikt wordt waarop er maximaal olie opgepompt kan worden. Er wordt al jaren gesproken over peak oil, maar de laatste jaren heeft de olieproductie een enorme opmars gemaakt. Bestaat peak oil nu nog?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Het einde van het vrije internet is nabij

Als EU-commissaris Neelie Kroes haar zin krijgt dan zullen de nieuwe Europese regels omtrent ‘netneutraliteit’, die bedoeld zijn te voorkomen dat bepaalde online diensten worden ‘afgeknepen’ of geblokkeerd, een einde maken aan het onafhankelijke internet. De partijen met de dikste portemonnee krijgen dan voorrang boven niet-commerciĂ«le nieuwsaanbieders.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs