EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30811 tot 30815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Maar er is geen goud genoeg…of toch wel?

Eén van de grote leugens over Goud is dat er niet genoeg van zou zijn; immers Goud heeft toch alleen maar waarde omdat het zo schaars is, dus kan het onmogelijk gebruikt worden als geld… zo is het toch? Dit horen we nu jaar en dag. Nou nee dus!! In werkelijkheid bestaat deze ene grote leugen uit drie aparte leugens, gevangen in deze ene zin.

e leugen is dat de hoeveelheid geld in circulatie van cruciaal belang is voor de staat van de economie en als zodanig van invloed is op recessies, hoogconjunctuur enzovoort. We horen altijd maar over de ‘geldhoeveelheid’ en de bijbehorende ‘fijn afstemming’ van de economie. Wees er maar van overtuigd dat Mr. Bankster en Mr. G’man (Governmentman) alleen hierop onze aandacht willen vestigen en niet op de echte waarheid.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Olympische Spelen leverden Britse economie 11,4 miljard op

Dankzij de Olympische en Paralympische Spelen van Londen vorig jaar is er 9,9 miljard pond (11,4 miljard euro) naar de Britse economie gevloeid. Dat toont een overheidsrapport aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

De wonderbaarlijke verrijzenis van de Amerikaanse automarkt

De investeerders op de beurs van Wall Street hebben verschillende richtpunten waar ze hun optimistische visie aan kunnen eiken. 1 daarvan zijn de huizenprijzen. Die zijn sinds de bodem in maart 2012 met bijna 9% gestegen, ons baserend op de welbekende Standard & Poor’s/Case-Shiller index.

Hier valt echter nog een eind weg af te leggen, we bevinden ons nog altijd 29 % onder de pre-recession piek. Veel illusies hoeven we ons echter niet te maken: de kans is klein dat de woningprijzen op korte termijn die pre-recession piek weer terug zullen opzoeken.

Vraag weer bijna op topniveau

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Bedrijven gaan gebukt onder hoge gasprijzen

De industrie in vrijwel alle Europese landen gaat gebukt onder de hoge gasprijzen, voor de kleine consument is dit niet aan de orde, maar de bedrijven trekken deze prijzen niet.

Ondanks dat de huishoudens in Nederland profiteren van een eigen gasvoorraad in Slochteren  merken de grote bedrijven daar niks van.

Lees verder op energieprijzen.info
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Europees geld voor infrastructuur Nederland

Brussel maakt 80 miljoen euro over naar Den Haag, aldus het ministerie van I&M vrijdag.

Brussel maakt 80 miljoen euro over naar Den Haag, aldus het ministerie van I&M vrijdag.

Het geld is afkomstig uit het potje voor het Trans-Europese Vervoersnetwerk (TEN-T), één grensoverschrijdend hoofdnetwerk voor het vervoer over land, water en door de lucht in de Unie.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs