Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 30816 tot 30820
Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Mobiel traden, de nieuwste trend

CFD-handel Main Menu Home Werking van het CFD CFD broker kiezen IG Plus500 Markets.com eToro Copy trading Technische Analyse Artikelen Actueel Links Contact Disclaimer en privacyverklaring Home IG Plus500 Markets.com AVATRADE eToro

De techniek schrijdt voort en dat is goed te merken in het beleggers en traders wereldje. Internet is daarin de afgelopen 10 – 15 jaar enorm belangrijk geworden. Als trader kan je simpelweg niet meer zonder.  Maar zoals gezegd staan de ontwikkelingen niet stil. Traden vanaf je mobiel is de nieuwste trend onder beurs- en valutahandelaren. Inmiddels zou al meer dan 50% van de online trading activiteiten via smartphones worden gedaan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Week van staking kost Croatia Airlines 859.000 euro

Door de staking die sinds een week aan de gang is bij Croatia Airlines heeft de Kroatische nationale luchtvaartmaatschappij naar schatting al 859.000 euro verlies geleden. Dat zei Davor Janusic, een woordvoerder van de maatschappij, Bovendien zetten de vakbonden de staking door.

Bron: parool.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Hoe zo geen mensen in armoede en nood?

Amsterdam zet groot in op het terugdringen van het al jaren groeiende aantal zelfmoorden in de stad. In twee jaar zijn ruim vijfhonderd beroepskrachten, variërend van studentendecanen, schuldhulpverleners en jongerenwerkers, getraind op het herkennen en bespreken van suïcidale gedachten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Waar gaat het heen met deze wereld?

Ik ben zeker geen economisch expert en ik zal absoluut ergens belangrijke informatie over het hoofd zien, maar degene die mij uit kan leggen hoe het toch mogelijk is dat in tijden van zulke economische onzekerheden (hoge werkloosheidspercentages, faillissementen all over the place, torenhoge kosten voor zorg en verzekeringen en wat al niet meer) de beurzen tot recordhoogtes stijgen, mag het laten weten in de comments.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Wat als de economische implosie uitblijft?

De recente daling van de goud- en zilverprijzen en controverses rond een aantal figuren in de ‘liberty movement’ heeft bij een enkeling een moment van bezinning teweeg gebracht. Heeft alle angst- en pessimisme-porno wel zin? En kloppen bepaalde aannames wel? Er wordt immers al jaren geroepen dat een complete ineenstorting van ons financieel-economisch systeem nog slechts een kwestie van tijd is. Maar laten wij eerlijk zijn, de pleuris is nog niet uitgebroken, ondanks de hoge werkloosheid, oplopende tekorten en immense geldcreatie. De bussen rijden op tijd, supermarkten zijn bevoorraad en de euro en dollar zijn nog steeds wettige betaalmiddelen.