EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30826 tot 30830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Biflatie Bulletin : Pensioen op 69?

Als de christendemocraten van België hun zin krijgen wordt 69 jaar de nieuwe pensioenleeftijd. En dan zal de bevolking zoals gewoonlijk het hoofd neerbuigen en slaafs volgen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Fiscus klist sportclubs, vzw's en bedrijfsleiders

Bij gerichte fiscale controles zijn het voorbije jaar honderden sportclubs en vzw's tegen de lamp gelopen. Dat schrijven De Tijd en L'Echo. Van de 284 sportclubs die vorig jaar aan een btw-controle zijn onderworpen, waren er liefst 236 niet in orde. Samen moesten ze hun omzet verhogen met 5,2 miljoen euro, goed voor 1,5 miljoen extra btw-inkomsten voor de staat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Nederlandse Economie binnenkort uit de recessie

De Nederlandse economie vertoont in het tweede kwartaal van dit jaar nog een kleine krimp van 0,3 procent, maar daarna zet het herstel in. Dat hebben de Rotterdamse economen Philip Hans Franses en Bert de Groot, beiden hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, maandag voorspeld.

Lees verder op happynews.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Amerika bezwijkt onder schuldenlast

De Amerikaanse economie is sinds 2010 onafgebroken gegroeid met ongeveer 2% per jaar. Voor beleggers en vermogensbeheerders reden om positief te zijn over Amerikaanse aandelen. Maar gaat het wel zo goed in de VS? Er zijn genoeg cijfers te vinden die het tegendeel bewijzen. Deze twee grafieken van

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Huidige stierenmarkt is een zombie

Dit is de meest gehate stierenmarkt uit de geschiedenis. De S&P 500 heeft dit jaar al 23 nominale records neergezet en toch zijn er nog weinig beleggers die geloven in deze stierenmarkt. Het is de sterkste naoorlogse stierenmarkt die veel meer respect verdient. Hoe ver kan deze stierenmarkt nog verder lopen zonder geraakt te worden?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs