Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 30826 tot 30830
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

St. Louis Fed: QE helpt vooral de rijksten

Zelfs de Amerikaanse centrale bank geeft het toe: de stijging van het totale vermogen van huishoudens kwam vooral bij de rijken terecht. De stijgende aandelenkoersen gingen aan veel huishoudens voorbij, terwijl daar vooral de groei vandaan moest komen. Door het stimuleringsbeleid van de Fed kregen de aandelenmarkten de wind in de rug.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Chinese schulden groeien inmiddels harder dan economie

De Chinese schuldenlast begint een steeds groter probleem te worden. De afgelopen vijf kwartalen groeiden de schulden procentueel harder dan de economie, een probleem waar veel 'Westerse' economieën ook mee te maken hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Dit is het enige waar Amazon schrik van moet hebben…

Amazon is een monster in technologieland. Nadat het de dotcom-crisis overleefde als online boekhandelaar is Amazon uitgegroeid tot veel meer dan dat. Amazon is een merk om u tegen te zeggen, zoals Coca-cola of Apple. Het enige waar deze gigant schrik van moet hebben, is zichzelf. Als Amazon zich blijft zo ontwikkelen, zal niemand het kunnen stoppen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Amerikaans pensioenprobleem ondersteunt aandelen op lange termijn

Niet alleen Europa worstelt met een pensioenprobleem, de U.S. wordt met hetzelfde probleem geconfronteerd. De meeste Amerikanen zijn, zoals de meeste Europeanen, onvoldoende voorbereid op hun pensioen. Vaak wordt de eigen bijdrage aan dat pensioen verwaarloosd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Jeff Gundlach: Een analyse van de markten is zinloos geworden

Jeff Gundlach van zijn hedge fund, DoubleLine, weet altijd alles in het juiste perspectief te plaatsen. Zo ziet hij een markt die nog nauwelijks te analyseren is door de interventies van de centrale banken. Daarnaast ziet hij ook mogelijkheden voor het aandeel Apple, zeker aan de huidige koers van het aandeel, aldus