Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 30836 tot 30840
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

België draaischijf voor tonnen valse euromunten

Het Brusselse parket onderzoekt een gigantische zwendel met muntstukken van 1 en 2 euro. Dat schrijft De Tijd op gezag van parketwoordvoerster Ine Van Wymersch.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Eliantie betaald vakantiegeld in Bitcoins

In eerste instantie reageerde het personeel van het bedrijf iets terughoudend, maar na enkele informatieavonden zijn ze vrijwel allemaal overtuigd van de voordelen.

De directie van Eliantie is zeer blij met de primeur: “Soms is het nodig eens een totaal nieuwe weg in te slaan, dat maakt ondernemen leuk en houdt iedereen binnen de organisatie scherp”.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Soms ligt de oplossing voor het grijpen, maar je moet hem wel willen pakken

Er komt veel verontrustende informatie los over een aanstaande economische neergang en/of zelfs ineenstorting in de USA. En het lijkt wel of de meeste voorspellingen gebaseerd zijn op ware feiten, die bij iedereen toch het angstzweet zouden moeten doen uitbreken. Maar wat we eigenlijk nooit lezen is een uitleg over de oorzaken van deze afgrijselijke situatie, waarin de Amerikaanse economie zich bevindt en hoe deze is op te lossen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Opnieuw records voor Dow Jones en S&P 500

De handel op Wall Street is met mooie winsten geëindigd. De Dow Jones en S&P 500 boekten nieuwe records dankzij meevallende cijfers over de Amerikaanse economie. De verliezen van een dag eerder werden meer dan goedgemaakt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Texas klaagt BP aan om olieramp VS

De Amerikaanse staat Texas gaat de Britse oliemaatschappij BP en de oliedienstverlener Transocean aanklagen voor de olieramp in de Golf van Mexico in 2010. Dat werd vrijdag gemeld.