EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30846 tot 30850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

De grote banken controleren de wereld

Eind 2011 werd er een onderzoek uitgevoerd dat de concentratie van de welvaart tussen de bedrijven onderzocht. Bedrijven zijn overal ter wereld met elkaar verbonden door middel van aandeelhouderschap. Uit 43.000 transnationale relaties blijkt dat een kleine groep bedrijven een groot deel van de macht heeft over de globale economie. Dit zijn vooral banken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Ron Paul: Er zullen nog vele Detroit’s volgen

Ron Paul heeft al vele waters doorzwommen en weet dus waar hij over praat. Hij ziet dan ook de goudprijs verder stijgen op lange termijn omdat de waarde van de dollar blijft dalen door het continu printen van extra dollars. Over het faillissement van Detroit kan Ron Paul kort zijn; er zullen er nog veel meer volgen. Het is te hopen dat de top van Dexia een luisterend oor heeft voor Ron Paul.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Woningmarkt als aanjager Spaanse economie

Spaanse taxateurs hebben een onderzoek gepresenteerd waaruit blijkt dat het vertrouwen in de Spaanse woningmarkt gegroeid is. Voor dit onderzoek werden meer dan 700 taxateurs door heel Spanje ondervraagd door de vereniging van taxateurs. De uitkomst van dit onderzoek laat zien, dat de ondervraagde taxateurs een  verbetering zien in de Spaanse woningmarkt. Over het algemeen schatten zij de economische ontwikkeling veel positiever in dan enige tijd geleden. Deze waardering konden zij doen op basis van de prijsontwikkeling en de verkoop van onroerend goed.

Lees verder op nicla-casas.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Chinezen investeren in Australische mijnbouw en gaswinning

De groeiende economie van China vraagt om een stabiele aanvoer van grondstoffen. Daarom investeren Chinezen miljarden in de mijnbouwsector en gaswinning van Australië. Ook in landen als Rusland, de VS, Canada en Zuid-Afrika zijn de Chinezen actief.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Goudprijs zakt naar $840 per troy ounce

Volgens de ABN Amro gaat de goudprijs de komende jaren verder omlaag. Voor 2014 rekent de bank op gemiddeld $1.000 per troy ounce, een jaar later slechts $840. De bank verwacht een herstellende wereldeconomie en is daardoor positiever over zilver, platina en palladium dan over goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs