Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 30846 tot 30850
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Forse daling RTL Z Huizenindex

De situatie op de huizenmarkt is in het eerste kwartaal fors verslechterd. Dat blijkt uit de nieuwe RTL Z Huizenindex. Deze kelderde van 46 naar slechts 38 punten. Het herstel van het vierde kwartaal werd zo grotendeels teniet gedaan.

''Er zijn minder bestaande woningen verkocht, minder nieuwbouw, de prijzen zijn gedaald en er zijn fors minder hypotheken verstrekt; alles is teruggevallen'', aldus Peter Boelhouwer, hoogleraar woningmarkt TU Delft.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Doug Kass kijkt nu anders naar goud

Doug Kass was recent nog een uitgesproken beer als het aankwam op goud, maar hij is nu van mening veranderd. Kass gelooft dat goud een rally van ‘enkele honderden dollars’ in zich heeft!

De reden voor Doug Kass blijft een slappe overheidsmaatregelen en het agressieve beleid van de centrale banken. Alles krijgt in een dergelijk klimaat een (hogere) prijs, ook goud, aldus Kass.

Bovendien ziet de grafiek van goud er op dit moment zeer goed uit vanwege de positieve set-up…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Via Nyrstar goedkoop beleggen in China

Soms trekken koppen in de krant meteen je aandacht, deze week was dat bij mij een titel op de website van De Tijd: “Nyrstar, dé China-play in Europa.” In de papieren krant werd dat later: “Nyrstar en Ageas zitten op Chinese tram.”

Nyrstar is het nummer 5 op de lijst van 50 Europese aandelen die volgens de analisten van Morgan Stanley het meest aan China zijn gerelateerd, na grote namen als Rio Tinto en London Mining.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Europa kan economisch in positieve zin beginnen te verrassen

Optimisme over de economie in de Eurozone lijkt momenteel volledig misplaatst. Iedereen heeft de mond vol over de barslechte economische situatie in de Zuid-Europese landen, waar de (jongeren)werkloosheid een levensgroot probleem dreigt te worden.

Maar ook in het noorden gaan de zaken minder goed, zelfs Duitsland heeft het economisch minder royaal dan enkele maanden geleden. De Europese centrale bank heeft haar rente met 25 bps verlaagd maar het ziet er niet naar uit dat deze maatregel veel zal uithalen.

Overdreven pessimisme

Bron: landelijkedemonstratie2013.nl
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Landelijke demonstratie tegen de Euro en de EU op Zaterdag 1 JUNI in Den Haag

Om onze demonstratie op 1 juni vreedzaam te laten verlopen vragen wij met nadruk om jullie politieke kleur thuis te laten. Heel Nederland is welkom op deze demonstratie omdat wij gezamenlijk maar een doel voor ogen hebben en dat is het vertrek van het huidig kabinet Rutte II.