Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 30851 tot 30855
Bron: presstv.ir
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Turkije: We stoppen nog niet met import van olie uit Iran.

Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan says Ankara has not yet made any decision on cutting oil imports from Iran despite US pressure to hinder the Tehran-Ankara energy cooperation.

Bron: nrc.nl
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Zij Die Niet Weten Welke Vragen Ze Moeten Stellen

Zij Die Niet Weten Welke Vragen Ze Moeten Stellen Geplaatst in: Er zijn opnieuw muppets gesignaleerd.Ruim een jaar geleden publiceerde Goldman Sachs-bankier Greg Smith een vlammende ontslagbrief op de opiniepagina van The New York Times: „Waarom ik Goldman Sachs verlaat”. Smith legde uit hoe op de werkvloer van Goldman Sachs openlijk werd gepraat over het belazeren van klanten, aangeduid als „muppets”; Londense slang voor sufferds.

Op de werkvloer van Goldman Sachs werd openlijk gepraat over het belazeren van klanten, aangeduid als ‘muppets’

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

'Slovenië overweegt aanklacht tegen Moody's'

Slovenië overweegt kredietbeoordelaar Moody's voor de rechter te dagen. Dat hebben Sloveense media zaterdag gemeld.

Moody's verlaagde onlangs de kredietwaardering van het Midden-Europese land.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Burger moet niet vrezen voor valse muntstukken

Het Brusselse parket bevestigt dat er een onderzoek loopt naar een gigantische zwendel met muntstukken van 1 en 2 euro, zoals de krant De Tijd meldde. Het gerechtelijk onderzoek, dat begin 2013 van start ging, is intussen door de onderzoeksrechter afgesloten en aan het parket overgemaakt. "We bekijken nu welke personen we kunnen vervolgen voor welke misdrijven", zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Nederlanders steeds somberder

© Trouw - KT foto ANP | Bron: GGN.Drie op de tien Nederlandse huishoudens verwachten dit jaar minder te verdienen. Begin 2012 waren dat nog twee op de tien, zegt incassobureau GGN.

Nu de crisis maar voortduurt, groeit het aantal mensen dat sombert over zijn financiële situatie, blijkt uit het onderzoek 'Zo betaalt Nederland'. GGN voert dat jaarlijks uit en huurde dit jaar het Nibud in om de resultaten te analyseren.