EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30851 tot 30855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Fiscus kan op 1 mei 2014 bankgegevens centraal opvragen

Binnenkort heeft de fiscus er een nieuw wapen bij. Vanaf 1 mei 2014 zal het Centraal Aanspreekpunt (CAP) actief zijn, een databank met alle bankrekeningen van de Belgen. Dat schrijven De Standaard en L'Echo op basis van een publicatie in het Staatsblad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Achtste rijkste mens ter wereld verliest bijna volledige fortuin

De Braziliaanse miljardair Eike Batista, die vorig jaar nog op de achtste plaats van rijkste mensen ter wereld stond, is vrijwel zijn gehele vermogen kwijtgeraakt door grote schulden en tegenvallers bij zijn bedrijven. Dat meldt financieel persbureau Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Is er een goudcomplot of niet?

De meeste goudbugs vinden het normaal als de prijs van goud stijgt en zoeken achter een complot als de goudprijs daalt. Er zijn verschillende complottheorieën over goud terug te vinden. De rally van deze week zou ook te maken hebben met de aluminiumfraude, dit zou overgeslagen zijn op de goudmarkt. Maar een complot? Echt?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Goud, tussen hoop en vrees (Kijk op de week)

De goudprijs heeft er een goede week opzitten. Het begon maandag met een opening die $ 40 hoger lag dan vorige week vrijdag waarmee de weerstand van $ 1.300 ineens werd doorbroken. Dinsdag wist de goudprijs nog een beetje verder te stijgen naar $ 1.348, maar daar botste het op een volgende weerstand. Wat we de laatste weken zien op de goudmarkt zijn vooral technische bodems en weerstanden. Dit voedt het geloof bij mij dat de goudmarkt een markt is zoals alle andere, waar er weliswaar ingezet wordt op stijgingen en dalingen, maar waar de sterkste wint, niet de beste manipulator.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Noodsteun Griekenland gaat naar banken

Opnieuw krijgt Griekenland 2,5 miljard euro aan leningen nadat het parlement toestemming heeft gegeven om in de wet op te nemen dat ambtenaren om economische redenen ontslagen mogen worden. Punt is, worden ze ook ontslagen? Niet dat ik graag zie dat mensen hun baan verliezen, zelfs ambtenaren niet, maar wanneer het Griekse ambtenarencorps niet drastisch ingekrompen wordt blijft het voor de Griekse regering dweilen met de kraan open.

Griekenland telt 1 miljoen ambtenaren op een beroepsbevolking van 4,9 miljoen. Dat is 20,4 procent van de beroepsbevolking. In Nederland is dat 10 procent. Ambtenaren hebben in Griekenland een bijna onaantastbare status en het grootste plezier dat een politicus iemand in Griekenland kan doen is hem een ambtenarenbaantje bezorgen. Dat is in het verleden dan ook op grote schaal gebeurd. Niet dat deze ambtenaren allemaal een volle dagtaak hebben met nuttige werkzaamheden. Goed betaald worden ze overigens wel met talloze voordeeltjes die een gewone werknemer in Griekenland moet ontberen. Terecht dus dat de Trojka IMF/EU/ECB eisen stelt aan de Griekse regering om het ambtenarenapparaat drastisch in te korten.

Lees verder op citareg.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs