Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 30871 tot 30875
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Als Slovenië valt, redden u en ik voornamelijk speculerende Israëlische miljardairs

Een mooi stukje over solidariteit van Arno Wellens op 925.nl. In Slovenië worden alle zeilen bijgezet om een bail-in te vermijden, hier zal onvermijdelijk een bail-out voor nodig zijn. Maar net als in Cyprus zijn het vooral niet-Europeanen die profiteren van de Europese goedheid. Slovenië is een paradijs geworden voor Israëlische en Amerikaanse miljardairs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Laszlo Birinyi doet zijn duit in het zakje: ‘S&P 500 naar 1,900′

De huidige golf van enthousiasme voor de beurs van Wall Street is een zelden geziene zaak, er wordt met opportunistische targets gegoocheld dat het een lieve lust is. De laatste beren worden met de zweep van de beursvloer in New York verdreven, die indruk krijgen we soms.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Gmail-gebruikers kunnen geld sturen via e-mail

Google laat gebruikers van Google Wallet geld overmaken via maildienst Gmail, voorlopig alleen in Amerika. De betaling zit als bijlage bij een mail en kan zo ook gestuurd worden naar mensen die geen Gmail gebruiken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Tesla over 10 jaar 100 miljard dollar waard!

De beurs loopt altijd vooruit op de economische realiteit. Zo verdubbelde het aandeel van Tesla al in de 6 maanden voor de eerste winstcijfers. Dit heeft, in combinatie met een short squeeze, de prijs doen exploderen. Het groeiverhaal van Tesla is niet veel anders dan het groeiverhaal van andere technologiebedrijven in het begin van hun veroveringstocht.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Eén Nederlandse op lijst rijksten der aarde

Charlene de Carvalho-Heineken is de enige Nederlandse in de lijst met top 100 rijkste mensen op aarde. Ze heeft een geschat vermogen van 10,9 miljard dollar.

Dat blijkt uit de Bloomberg Billionaires Index, een overzicht staat van de honderd rijkste mensen op aarde .