EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30881 tot 30885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

China spendeerde al $ 156 miljard om zijn banken te redden

Met een forse opstoot van de Shibor, de Shanghai interbank lending rate, leek China zich in een financiële crisis te storten zoals de Verenigde Staten en Europa in 2007 - 2008. Maar de Chinese overheid is gestopt met de sector angst aan te jagen waardoor de crisis (even) vermeden is. Onrechtstreeks pompte China sinds 2003 al $ 156 miljard in zijn banksysteem, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

James Rickards: “Mathematisch gezien kan goud naar $ 8.000 of meer”

In bepaalde scenario's zal de goudprijs fors stijgen. Het zal niet geleidelijk aan stijgen, maar met een forse opstoot. Het zal zijwaarts noteren om dan omhoog te knallen en dan nog eens knallen om te eindigen met een superknal. Dit kan gebeuren in een tijdspanne van 3 tot 6 maanden, zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Goedkoop en dividendrendement: Wees er op tijd bij voor het te laat is

De ideale combinatie voor een belegger; goedkoop omdat het onterecht genegeerd wordt én een aantrekkelijk dividendrendement. Het dividendrendement van gemiddeld 3,70 % houd je zoet totdat de prijzen beginnen te stijgen. We hebben het over de defensiesector in de Verenigde Staten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Tesla opent eerste showroom in België

De producent van elektrische auto's Tesla heeft vandaag zijn eerste showroom in België geopend in de Gulden Vlieslaan in Elsene. Samen met het nieuwe dienstencentrum in Zaventem wil de producent uit de Verenigde Staten zo zijn gezinswagen, het Model S, lanceren in ons land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

US produceert meer goederen en diensten dan voor de recessie, maar…

De US produceert meer goederen en diensten dan voor de recessie begon. Kijken we even naar de cijfers. In de laatste 3 maanden van 2007 werd op jaarbasis 13.300 miljard Dollar aan goederen en diensten geproduceerd en dat was een absoluut record.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs