Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 30886 tot 30890
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Burger moet niet vrezen voor valse muntstukken

Het Brusselse parket bevestigt dat er een onderzoek loopt naar een gigantische zwendel met muntstukken van 1 en 2 euro, zoals de krant De Tijd meldde. Het gerechtelijk onderzoek, dat begin 2013 van start ging, is intussen door de onderzoeksrechter afgesloten en aan het parket overgemaakt. "We bekijken nu welke personen we kunnen vervolgen voor welke misdrijven", zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Nederlanders steeds somberder

© Trouw - KT foto ANP | Bron: GGN.Drie op de tien Nederlandse huishoudens verwachten dit jaar minder te verdienen. Begin 2012 waren dat nog twee op de tien, zegt incassobureau GGN.

Nu de crisis maar voortduurt, groeit het aantal mensen dat sombert over zijn financiële situatie, blijkt uit het onderzoek 'Zo betaalt Nederland'. GGN voert dat jaarlijks uit en huurde dit jaar het Nibud in om de resultaten te analyseren.

Bron: goudbelegger.com
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Veilig kluisgoud kopen

Goldrepublic is een Nederlands bedrijf dat gestart is in 2010. Het biedt een online platform voor mensen die willen investeren in goud, zilver en platina. Via dat online handelsplatform kunnen eenvoudig edelmetalen worden gekocht en weer verkocht. Let wel, het gaat hier om werkelijk fysiek aanwezig edelmetaal.

Het verschil met de meeste andere online edelmetaalhandelaren is dat Goldrepublic het edelmetaal in principe niet uitlevert aan de klant, behalve als de klant daar expliciet om vraagt. Bij Goldrepublic bieden ze de service om het goud, zilver of platina verzekerd te bewaren in professionele onafhankelijke kluizen. De klant kan zelfs de kluis locatiekiezen. Er kan worden gekozen tussen Amsterdam, Frankfurt en Zürich. De opslag wordt overgelaten aan professionele partijen. Voor Amsterdam is dat G4S en voor Frankfurt en Zürich, VIAMAT. Beide zijn gerespecteerde bedrijven, gespecialiseerd in waardetransport en opslag van edelmetaal en het opgeslagen goud, zilver en platina is altijd 100% verzekerd. Dit is dan ook één van de grote voordelen van deze manier van edelmetaal kopen. Het neemt de zorg rond veiligheid, opslag, transport en verzekering weg.

Bron: kwappa.com
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Abercrombie & Fitch zwaar onder vuur vanwege mooie-mensen-beleid (video)

CEO van Abercrombie & Fitch Mike Jeffries is van mening dat zijn kleding alleen voor mooie en slanke mensen bestemd is. Vandaar dat er geen kleding van Abercrombie & Fitch is voor de grotere maten.

Dat heeft internationaal tot veel kritiek geleid. Onder andere van Greg Karber, een Amerikaan die in een zelfgemaakt filmpje Abercrombie & Fitch te grazen neemt....

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Eten bejaarde mag 4 euro per dag kosten

In heel wat private rusthuizen in Vlaanderen mag het eten van een bewoner per dag - ontbijt, lunch én avondmaal - niet meer kosten dan 4 euro. De koks werken er zelfs volgens een nota die voorschrijft wat de verschillende voedingsonderdelen per gram mogen wegen. Er zijn ook rusthuizen waar pampers pas mogen worden ververst nadat ze voor 65 procent of zelfs volledig verzadigd zijn.