EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30891 tot 30895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Kunnen grote banken binnenkort niet meer handelen in grondstoffen?

heeft de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) vorige week een brief geschreven naar de grote spelers op de grondstoffenmarkt dat er mogelijk een diepgaand onderzoek komt naar hun grondstoffenactiviteiten. De CFTC is tot die beslissing overgegaan nadat het meervoudige klachten had ontvangen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Ploumen bezorgd over kritiek op Wereldbank

Minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) heeft dat dinsdag gezegd in reactie op een rapport van Human Rights Watch (HRW).

Volgens dat rapport controleert de Wereldbank onvoldoende of bij projecten die ze financiert mensenrechten worden geschonden.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Gaat de Comex kopje onder?

Goud-goeroe Jim Sinclair is gekomen met een opmerkelijke verklaring voor de sterke goudprijsstijging van gisteren (+3%). De goudvoorraden van de Comex, de instantie die de spot prijs van goud bepaalt, raken snel op.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Staan we dan toch dicht bij een instorting van het financieel systeem?

Naar Seth Klarman wordt op de beurs van Wall Street tegenwoordig aandachtig geluisterd, want de man heeft wel een paar helder afgelijnde ideeën. Staan we dan toch dicht bij een instorting van het financieel systeem?, zo vraagt Klarman zich momenteel af.

De economie is zo fragiel dat de regering niet kan toestaan dat ze door de knieën zakt en dat zou er op kunnen wijzen dat er inderdaad iets ernstigs aan de hand is. De inspanningen die de centrale banken leveren komen zo krampachtig over dat ze de ernst van de situatie wel degelijk beseffen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Dit is de grootste fout die de meeste beleggers maken

Soms zie je beleggers pronken met winsten tot 1.000 % of meer. Wie droomt daar niet van? Hoe kan het dat de ene zoveel winst kan maken met een enkele beleggen terwijl andere beleggers met een portefeuille zitten vol verliezers? Je mag deze grote fout bij het beleggen absoluut niet maken, zegt

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs