EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30901 tot 30905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Voedingsprijzen blijven in België sneller stijgen dan in buurlanden

De voedingsprijzen blijven in ons land sneller stijgen dan in de buurlanden, zo blijkt vandaag uit het jongste kwartaalverslag van het Prijzenobservatorium dat speciaal in het leven werd geroepen om de prijsmechanismen van nabij op te volgen. De trend is algemeen: bewerkte levensmiddelen zoals brood, suikerwaren en zelfs wijn worden in België sneller duurder dan in de buurlanden. Maar ook voor niet-bewerkte levensmiddelen zoals vlees, groeten en fruit werd in het tweede kwartaal een inflatieversnelling opgetekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Wachten op het volgende macro-evenement waardoor iedereen terug goud wil

Het grootste verhaal dezer dagen op de goudmarkt is het verschil tussen de papieren prijs en het verhaal van fysiek goud. Het is moeilijk om te zeggen hoe die verder gaat evolueren, maar als banken de elektriciteitsmarkt, de aluminiumprijs, de oliemarkt en de LIBOR kunnen manipuleren, waarom zouden ze dit dan niet doen met de goudmarkt?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

3 risico’s voor een marktcorrectie

Niets lijkt een stijging van de aandelen nog in de weg te staan. De Amerikaanse aandelen blijven records neerzetten. Het zijn die onoverwinnelijke tijden die het gevaarlijk maken zegt Cullen Roche.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Goudprijs opnieuw onder kaap van 1.300 dollar

De goudprijs is vandaag na verrassend goede Amerikaanse conjunctuurcijfers stevig gedaald en voor het eerst sinds twee weken opnieuw onder de kaap van de 1.300 dollar terechtgekomen. De prijs voor een ounce goud daalde vanmorgen met 1,58 procent tot 1.287,14 dollar.

[...]

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Aantal Spaanse werklozen daalt verder

Het aantal werklozen daalde vorige maand met ruim 64.000 tot 4,7 miljoen. Dankzij het toerismeseizoen neemt de werkloosheid in Spanje in juli altijd af, maar de daling is volgens het ministerie dit jaar aanzienlijk sterker dan in voorgaande jaren.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs