Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 30916 tot 30920
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Huizenbouw in VS fors gedaald

Het aantal in aanbouw genomen woningen in de Verenigde Staten is in april scherp gedaald. Dat maakte het Amerikaanse ministerie voor Handel donderdag bekend.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Amerikanen vragen meer uitkeringen aan dan verwacht

Amerikanen hebben vorige week meer uitkeringen aangevraagd dan in de week ervoor. Ook nam het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de Verenigde Staten harder toe dan was voorzien, blijkt donderdag uit cijfers van het Amerikaanse ministerie van arbeid.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Huurexplosie sociale huurwoningen !

De huur van woningen in de sociale sector gaat de komende jaren fors omhoog. Corporaties verhogen de maandhuur gemiddeld van 441 euro nu naar 543 euro in 2017. De totale huurinkomsten van de corporaties nemen in deze periode 22 procent toe, terwijl de investeringen op nieuwbouw flink worden teruggeschroefd.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

India wil goudbezit ontmoedigen met nieuwe obligaties

De Indiase regering en de Reserve Bank of India willen de vraag naar fysiek goud afremmen. Het verhogen van de importheffing naar 6% had wel enig effect, maar blijkbaar was dat niet voldoende. De volgende stap is de introductie van een inflatie gedekte obligatielening. Beleggers krijgen meer rendement als de inflatie oploopt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Opnieuw meer dan 1.000 faillissementen in april

In april gingen opnieuw meer dan 1.000 bedrijven failliet in ons land, 1.028 om precies te zijn. Ook de voorgaande maanden lag dat cijfer al boven de 1.000, met uitzondering van de kortere maand februari. De cijfers zijn afkomstig van de Federale Overheidsdienst Economie.