EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30916 tot 30920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Italië telt meer dan negen miljoen armen

Italië telt 9,56 miljoen armen, waarvan 4,81 miljoen mensen die leven in volstrekte armoede. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van het Italiaanse bureau voor statistiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Toeslagenfeest is mooi geweest

Overheid, snijden in eigen vlees?

Overheid, snijden in eigen vlees?

In tijden van crisis wordt meer en meer kritisch gekeken naar verspilling van overheidsuitgaven. Veel departementen moeten fiks bezuinigen en daar zouden wij burgers dus weinig last van moeten krijgen. Het is echt populistische prietpraat in de politiek om te roepen dat de overheid moet gaan snijden in het eigen vlees. Vervolgens worden er dan straks in augustus diverse maatregelen aangekondigd dat op veel departementen de hogere ambtenaren bijvoorbeeld maar samen één secretaresse moeten gaan delen en dat de postboy in plaats van twee rondjes in het vervolg nog maar één rondje gaat doen. Computers en beeldschermen op de spaarstand, etc, etc. De bezuinigingen op departementen blijven altijd een duister verhaal als we jaren later uitgelegd willen hebben hoeveel en hoe snel er is bezuinigd. Ambtelijke molens draaien langzaam en natuurlijk helemaal als het aankomt op het wegbezuinigen van je eigen personeel. Wat kunnen wij als eerzame burgers verwachten van dit soort bezuinigingen? Nou ja, vult u zelf maar in.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Waar haalt de Federal Reserve het goud vandaan?

In januari vroeg de Duitse Bundesbank 300 ton goud op bij de Federal Reserve. Waar moet dat goud vandaan komen? Is het mogelijk dat het goud afkomstig is van de Comex of het GLD? Beide hebben door de daling van de goudprijs veel goud van de hand gedaan...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Ex-voorzitter Novartis krijgt troostbonus van 4 miljoen

Daniel Vasella, de voormalige voorzitter van het Zwitserse farmabedrijf Novartis, ziet zich getroost met een afscheidsbonus van 5 miljoen Zwitserse frank (zo'n 4 miljoen euro) in aandelen en cash. Die moet de wonde helen van de 58,5 miljoen euro afscheidsbonus waarvan Vasella in februari afstand deed na aanhoudend protest.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

5 tendenzen en hun impact op de vastgoedmarkt

Er kunnen vijf duidelijke tendenzen worden opgemerkt die de toekomst van de Belgische vastgoedmarkt zullen bepalen. Dat is de conclusie van een rapport van de vastgoedgroep Century21 Benelux:

- Groeiend aantal eenoudergezinnen vindt de weg naar appartementen

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs