Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 30916 tot 30920
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 mei 2013

Ruim 8 miljard minder belasting opgehaald

Het kabinet heeft dit jaar te maken met een aantal forse tegenvallers in de belastinginkomsten en premieontvangsten van in totaal 8,3 miljard euro.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 mei 2013

Geen onderzoek justitie tegen Christine Lagarde

Justitie in Frankrijk heeft besloten geen formeel onderzoek in te stellen tegen Christine Lagarde. Dit zei de IMF-topvrouw zelf vrijdagavond na een lang verhoor tegen wachtende journalisten.

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: zaterdag 25 mei 2013

Dubai, slavernijparadijs van de 21ste eeuw

door Leonie Hogervorst Dubai, slavernijparadijs van de 21ste eeuw

In Dubai is alles in de overtreffende trap: het hoogste gebouw, de meest luxueuze hotels en de grootste winkelcentra. Luxe en rijkdom lijken er binnen handbereik, althans voor de Emirati en Westerse expats – niet voor de honderdduizenden arbeidsmigranten die de stad telt. Een staking bij bouwbedrijf Arabtec werd maandag met behulp van beveiliging beëindigd. Maar daar blijft het niet bij: de stakers worden grofweg uit Dubai gedeporteerd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Procter & Gamble houdt Dow Jones overeind

De aandelenbeurzen op Wall Street stonden vrijdag overwegend op een klein verlies. Beleggers proberen hun strategie te bepalen, nu de aantrekkende economie het einde van het stimuleringsbeleid van de Federal Reserve mogelijk dichterbij brengt. Een bestuurswissel bij Procter & Gamble hield de verliezen van de hoofdgraadmeters beperkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Kijk op de week (Japan: game over?)

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers.

In het begin van de week was er geen vuiltje aan de Japanse lucht. Het leek er zelfs op dat het zogenaamde Abenomics verrassend genoeg een positieve uitwerking ging krijgen.