Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 30921 tot 30925
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Aziaten kopen het goud dat het Westen links laat liggen

De World Gold Council stelt dat Aziatische beleggers in het tweede kwartaal van dit jaar zoveel goud zullen kopen dat ze het extra aanbod van goud uit ETF's kunnen opvangen. Westerse beleggers verkopen posities in goud en stappen in aandelen of andere beleggingen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Beleggers kiezen voor gemengde fondsen

Amerikaanse beleggers die nog enige twijfels hebben over de rally op de aandelenmarkt kiezen in toenemende mate voor gemengde fondsen. De zogeheten 'hybrid funds' en 'balanced funds' die spreiding aanbrengen tussen aandelen en obligaties kregen de afgelopen maanden veel meer vermogen binnen dan de fondsen die uitsluitend aandelen kopen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Zwitserse wet voor belastingdeal met VS

De Zwitserse regering heeft een wetsvoorstel ingediend dat een juridische basis moet bieden voor Zwitserse banken om samen te werken met de Amerikaanse autoriteiten bij het tegengaan van belastingontduiking. Dat werd woensdag bekendgemaakt door het Zwitserse ministerie van Financiën.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Invallen in onderzoek miljoenenoplichting ABN

In een onderzoek naar een mogelijke miljoenenoplichting van ABN Amro, heeft de FIOD dinsdag in Nederland en op Bonaire 22 woningen en bedrijven doorzocht.

Daarbij zijn administratie, luxe auto's, een boot, vier pick-ups, meerdere scooters en 20.000 euro aan contant geld in beslag genomen. Dat heeft het functioneel parket van Openbaar Ministerie (OM) woensdag bekendgemaakt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

't Gat in de markt: Oude rotten voor een spotprijs

Kurt Hamming, mede-oprichter van Browncow, de internetmarktplaas waar bedrijven op zoek kunnen naar gepensioneerde experts. Foto Browncow

Veel gepensioneerden zitten thuis op de bank, terwijl ze boordevol kennis zitten die ze maar al te graag willen delen. Bedrijven kunnen daarvan profiteren denkt Kurt Hamming van Browncow. “De consultant of jurist waar je vorig jaar nog 400 euro per uur voor betaalde,  helpt je na zijn pensioen voor een fractie van dat bedrag ”.