EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30921 tot 30925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Beleggers kopen meer Silver Eagles dan in recordjaar 2011

De US Mint heeft in de eerste zes maanden van dit jaar meer zilveren munten verkocht dan in eerste helft van voorgaande jaren. Als de productie op dit niveau door blijft gaan wordt het oude record uit 2011 verbroken. Beleggers laten zich blijkbaar niet afschrikken door de lagere zilverprijs.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

De London Metal Exchange (LME)

Tot op heden heb ik me van commentaar onthouden rond de overname van de LME, behoudens een paar opmerkingen op sites die ik nog wel eens keer bezoek. Op de een of andere manier is het iedereen ontgaan dat de LME is overgenomen, of – en dat is natuurlijk ook mogelijk – het belang daarvan werd door niemand ingezien. En dat heb ik ook kenbaar gemaakt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Smeltend Noordpoolijs gaat ons triljoenen kosten

Door de dooi van de Noordpool zal methaangas vrijkomen, wat niet alleen tot een catastrofale klimaatverandering zal leiden maar ook de wereldeconomie zal ontwrichten. Die "economische tijdbom" kan ons tot 60 triljoen dollar kosten en het wereldwijde bankenysteem ondermijnen. Daarvoor waarschuwt een groep economen en poolgeleerden, zo meldt The Guardian.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Crisis Nederland voorpagina nieuws in de VS

Internationaal is er steeds meer aandacht voor de crisis in Nederland. De huizenmarkt, de hoge hypotheekschuld, de stijgende werkloosheid, een dalend consumentenvertrouwen... We zijn niet meer het beste jongetje van de klas. De Wall Street Journal besteed er vandaag een heel artikel aan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

René Tissen: De klap komt eraan

René Tissen , RTLZ | In Portugal is de politieke onmacht om aan het enorme verval van het land het hoofd te kunnen bieden ogenschijnlijk bezworen en meteen duiken weer de berichten op dat de Europese crisis onder controle is. In Spanje lijkt premier Rajoy de corruptie affaire van zich af te schudden. Blijft hij in functie door bluf of kennis van zaken? Feit is dat ook hij van geen crisis meer wil weten. In Frankrijk is er al sinds zijn benoeming geen enkele steun voor president Hollande en beginnen de sociale straatprotesten wederom op te laaien, maar zit zijn regering nog altijd stevig in het zadel en sprak president Hollande zich op de 14de juli zelfs krachtig uit over het einde van de crisis. L’Etat c’est moi.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs