EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30926 tot 30930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Olieprijs stijgt naar record voor 1,5 jaar

De olieprijs is woensdag scherp gestegen nadat uit cijfers van de Amerikaanse overheid bleek dat de voorraden ruwe olie in de VS vorige week sterk zijn afgenomen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Topman Multi verdacht van miljoenenfraude

Vastgoedmiljonair Hans van Veggel, oprichter en eigenaar van projectontwikkelaar Multi Vastgoed, wordt door justitie beschuldigd van grootscheepse belastingfraude. De man zou via Curaçao tientallen miljoenen euro’s buiten het zicht van de fiscus hebben proberen te houden, om er op die manier 25 miljoen euro wijzer van te worden.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Wall Street lager na Fed-notulen

NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse beurzen toonden woensdag een overwegend licht lager beeld. Beleggers verwerkten de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank.

Omstreeks 21.40 uur (Nederlandse tijd) noteerde de Dow-Jonesindex 0,1 procent in de min op 15.283,60 punten. De bredere S&P 500-index zakte eveneens 0,1 procent tot 1651,42 punten terwijl de Nasdaq 0,5 won tot 3521,11 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Fed wil meer signalen herstel arbeidsmarkt

Dat blijkt uit de woensdag gepubliceerde notulen van de laatste beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed).

Uit de notulen blijkt dat veel leden tijdens de beleidsvergadering hebben aangegeven dat ''verdere verbetering van de vooruitzichten voor de arbeidsmarkt nodig is voordat het goed is om het tempo van de aankopen te verlagen''. Verschillende leden vinden het echter gerechtvaardigd dat de steun binnenkort wordt afgebouwd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

11 signalen dat Italië zich aan de rand van de economische afgrond bevindt

Italië is de negende economie ter wereld. Als het land de dieperik ingaat kunnen de EU, noch Duitsland, noch een ander land het redden. Hoewel de voorbije jaren een reeks bezuinigingen werden geïntroduceerd, blijft de schuld van het land enkel toenemen. Een scenario dat we eerder in Griekenland zagen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs