EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3096 tot 3100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 april 2017

Kan je rijk worden met Bitcoin en andere cryptomunten?

2017 is het jaar van de doorbraak voor digitale munten. Tot vorig jaar was er enkel Bitcoin die de headlines haalde maar in 2017 lijkt heel de sector door te breken. Terwijl Bitcoin stilaan volwassen wordt, zijn er andere cryptomunten die met hun jeugdig enthousiasme ook willen doorbreken. Maar dé vraag is natuurlijk, ‘Kan je echt rijk worden met deze cryptomunten?’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 april 2017

Toekomst economie zit in de kranten verborgen

Kranten zijn in staat de economische ontwikkelingen beter te voorspellen dan allerlei officiële vertrouwensindexen.

Kranten zijn in staat de economische ontwikkelingen beter te voorspellen dan allerlei officiële vertrouwensindexen.

Dat blijkt uit een onderzoek van de Federal Reserve Bank van San Francisco op basis van meer dan tweehonderdduizend economische artikels in zestien grote kranten tussen het begin van de jaren tachtig van de voorbije eeuw en het midden van dit decennium.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 april 2017

Credit Suisse: “Deze angst zagen we voor het laatst tijdens de Brexit”

Zakenbank Credit Suisse laat weten dat er sprake is van een enorme spanning binnen de markten. Steeds meer beleggers beginnen zich zorgen te maken over de geopolitieke spanningen in de wereld. Overigens is dat ergens wel opmerkelijk te noemen, want de meeste van deze spanningen waren de afgelopen maanden ook al veelvuldig aanwezig.

Volgens de zakenbank is de toegenomen angst onder andere een reactie op de politiek van Trump. Eerst gaf Trump aan dat hij zich niet wilde mengen in het Syrië-probleemverhaal, maar daar is hij twee weken geleden op teruggekomen. Daarnaast toont Trump ook zijn spierballen in het conflict tussen de VS en Noord-Korea.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 april 2017

“Zwitserse frank wordt niet gemanipuleerd”

In een reactie op het ‘Treasury report’ van de Verenigde Staten van Amerika, heeft de Zwitserse overheid een persmededeling de wereld ingestuurd waarin ze benadrukken dat ze hun valuta niet manipuleren. De V.S.A. lieten in hun halfjaarlijks rapport weten dat Zwitserland niet schuldig is aan koersmanipulatie maar dat ze de Zwitsers wel nauwgezet in de gaten houden omdat ze vermoeden dat er is niet pluis is met de Zwitserse frank.

Volgens de Amerikanen voldoet Zwitserland aan twee van de drie factoren om bestempeld te kunnen worden als ‘manipulator’ die invloed hebben op de waarde van de Zwitserse frank. Zo hebben ze jarenlang geïntervenieerd met vreemde valuta om hun eigen dure munt minderwaardig te maken, dit was noodzakelijk omdat het land in een recessie dreigde te vallen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 april 2017

EU-lidmaatschap nefast voor Oost-Europese wetenschap

Een verlaging van de barrières voor wetenschappelijke migratie blijkt tot een verlaging van de grensoverschrijdende samenwerking te leiden.

Die paradox blijkt uit een studie van de University of California naar de impact van de toetreding van Polen tot de Europese Unie op het internationale karakter van zijn wetenschap.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs