EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30951 tot 30955
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Aantal opgeleverde koopwoningen op historisch dieptepunt

De Monitor Koopwoningmarkt heeft enkele opmerkelijke cijfers bekendgemaakt. Zo bleek dat het aantal verkochte koopwoningen in het eerste kwartaal van 2013 lager lag dan het kwartaal daarvoor, namelijk 2,3% lager. De gemiddelde verkoopprijs daalde met 8,3% in vergelijking met een jaar eerder. In het eerste kwartaal van 2013 lag de gemiddelde verkoopprijs uiteindelijk op 213.000 euro. In betere tijden in 2008 lag de koopsom nog op 259.000 euro.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Nationale Bank van Spanje wil afschaffing minimumloon

De nationale bank van Spanje pleit in zijn jaarrapport voor de opheffing van het minimumloon in het land. Het minimumloon in Spanje bedraagt 645 euro per maand. De afschaffing zou enkel gelden in sectoren waar laaggeschoolden tewerkgesteld worden en voor oudere werknemers. Ook de pensionering op 67 jaar, voorzien voor 2027 moet worden vervroegd. Dat zijn de twee belangijkste niet-bindende voorstellen die de Banco de España aan de regering doet.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

3 redenen waarom de groeimarkten klappen krijgen

De groeimarkten krijgen er van langs de laatste dagen. Het opvallende is dat de daling zich niet beperkt tot een land of regio, groeilanden van Brazilië, Thailand tot Zuid-Afrika dalen sterk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Waar zit de € 500 miljard aan bail-outs?

Vijf landen uit de Eurozone hebben tot op de dag van vandaag in het totaal zo'n € 500 miljard steun gekregen in de vorm van een of andere bail-out. Dit gigantisch bedrag wordt opgehoest door de andere 12 lidstaten van de Eurozone. Daar bovenop komt nog de leningen van het IMF aan de getroffen landen en eventueel de bilaterale leningen tussen Europese landen, aldus Zerohedge

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Wat gebeurt er op het internet in 1 minuut?

Het internet groeit aan een verschroeiend tempo. Het aantal gebruikers groeit dagelijks, het aantal verbruikte data en gedeelde data groeit met het uur, … en ga zo maar verder. De capaciteit van het internet moet dit blijven volgen, de technologieaandelen die in deze sector actief zijn, wachten gouden tijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs