Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 30951 tot 30955
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Italianen somberder over economie

Italiaanse consumenten zijn in mei onverwacht somberder geworden over de economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Goldman Sachs ziet geleidelijke overstap naar aandelen

Enkele maanden geleden had iedereen het over de grote rotatie, de massale overstap van obligaties naar aandelen. Maar dat waren blijkbaar vijgen voor Pasen, want van die massale overstap is nog niets in huis gekomen. Vooral particuliere beleggers lijken eerder huiverachtig om in de beurs van Wall Street te stappen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Miljonairs houden nog steeds cash op zak

Miljonairs/miljardairs in de Verenigde Staten zitten met een dubbel gevoel. Ze willen kost wat kost hun rijkdom bewaren, maar het jeukt ook om te investeren. Toch is er een grote meerderheid die zijn geld nog liever op zak houdt. Waar komen al die liquiditeiten die de markten stuwen dan vandaag?

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Equens wil transactiegegevens pinnen verkopen

Het bedrijf heeft alleen nog geen overeenstemming met alle banken over de juridische details, liet een woordvoerder van Equens donderdag weten.

Winkeliers kunnen dan bijvoorbeeld te weten komen dat 20 procent van hun klanten eens per maand ook bij de concurrent koopt, legt de zegsman uit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Bank of Japan ziet signalen dat economie aan beterhand is

De Bank of Japan heeft geen verdere wijzigingen meer doorgevoerd in haar monetaire politiek, wat wil zeggen dat aan de principes van Abenomics niets wordt gewijzigd. Toch was de stemming binnen de raad van bestuur van de Japanse centrale bank niet unaniem.