EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30961 tot 30965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Frankrijk: niet zo 'miserable'

Les Miserables - © Universal PicturesDe econoom en Nobelprijswinnaar Paul Krugman is de stem van het (links-)liberalisme in Amerika. Op zijn New York Times blog ‘Conscience of a Liberal’ heeft hij het ditmaal over de verschillen tussen het economisch beleid in de V.S. en Frankrijk en hoe dat beleid meer Amerikanen dan Fransen in de ellende stort.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Commerzbank verwacht hogere goudprijs

Commerzbank verwacht dat de goudprijs later dit jaar weer wat op zal veren van de daling van de afgelopen maanden. Analisten van de bank denken dat we de grootste verkoopgolf van goud door ETF's inmiddels achter de rug hebben. Bovendien heeft de Fed onlangs aangegeven dat ze voorlopig blijft stimuleren.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Grondstoffenpaspoort goed voor concurrentiepositie Europa

Een Europese adviescommissie raadt de EU aan het gebruik van grondstoffenpaspoorten in te voeren. Dat zou recycling stimuleren en goed zijn voor het bedrijfsleven.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Hoelang staat jouw woning al te koop?

Steeds meer woningen langer dan een jaar te koop

Steeds meer woningen langer dan een jaar te koop

Wil je je woning verkopen? Grote kans dat de woning steeds langer te koop staat. Uit cijfers van NVM, Nederlands grootste makelaarsvereniging, blijkt dat steeds meer huizen langer dan een jaar te koop staan. Momenteel staat meer dan 50% van de aangeboden woningen ruim een jaar te koop, 12% staat zelfs langer dan drie jaar te koop.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Werkloosheid blijft ook in 2014 hoog

Jonge en laagopgeleide mensen worden het hardst geraakt, zo blijkt dinsdag uit een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

De Parijse denktank verwacht dat de gemiddelde werkloosheid de komende anderhalf jaar licht daalt, van 8 procent van de beroepsbevolking in mei 2013 naar 7,8 procent eind volgend jaar.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs