EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30971 tot 30975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Stormloop voor laatste dagen goedkope aangifte zwart geld

Er zijn afgelopen weekend nog enkele honderden aangiften voor fiscale regularisatie van zwart geld binnengekomen bij Financiën. Met de voorbije nacht inbegrepen zijn er dit jaar al 17.210 aangiften geteld, zo blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Financiën. Vanaf nu gelden veel hogere boetes.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Obligaties in paniek verkopen is voor niets nodig

Veel waarnemers blijven positief voor de beurs van Wall Street. Correctie: de meeste waarnemers op de beurs van Wall Street zijn bullish, de beren zijn momenteel op de vingers van een hand te tellen. Zelfs de verstokte permaberen, zij die altijd negatief waren, hebben hun standpunt bijgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Ondanks meer koopdagen omzetdaling detailhandel

Ondanks meer koopdagen omzetdaling detailhandel

Ondanks meer koopdagen omzetdaling detailhandel

De omzet van de detailhandel kwam in mei van dit jaar 0,6 procent lager uit dan in mei 2012. Het volume was 3,0 procent kleiner, terwijl de prijzen 2,5 procent hoger waren. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees verder op gelddorst.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Vuilnis blijft liggen door staking Griekse openbare diensten

Uit protest tegen geplande ontslagen is een staking uitgebroken bij de Griekse openbare diensten die drie dagen zal duren. Onder meer het gemeentepersoneel legt het werk neer, waardoor op veel plaatsen het vuilnis niet wordt opgehaald.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Biflatie Bulletin : Hoera! De crisis is voorbij!

De crisis is voorbij? Nou, dat is toch wat Monsieur le Président François Hollande zegt.

De crisis is voorbij? Nou, dat is toch wat Monsieur le Président François Hollande zegt.

Vele hoogwaardigheidsbekleders zijn hem trouwens in deze al voorgegaan.  Nu mag je àltijd geloven wat dergelijke Hoge Heren (‘t zijn altijd heren) vertellen natuurlijk.  Of…toch eens kijken.  De Franse economie is in recessie en raakt steeds verderop bij die van bijvoorbeeld buurland Duitsland.  Hm. Maar de industriële productie neemt weer iets toe en ook de consumptie herstelt zich, zo constateert Hollande; wel is er vertrouwen nodig om deze tendens aan te houden.  Vertrouwen? Laat dat juist zijn wat er ontbreekt.  Hoe jammer.  Close but no cigar.  Dat vertrouwen hebben the powers that be – overheden, banken, internationale instanties – nou net beschaamd.  ‘t Zal dan wel weer een blind vertrouwen zijn dat deze president bedoelt.  Hm. 

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs