Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 30976 tot 30980
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

S&P 500 kan 10 % – 20 % corrigeren binnen enkele dagen

Tekoa Da Silva had een interview met Gary Savage, uitgever van “Smart Money Tracker”. Gary Savage deed het de laatste jaren beter dan de grootste hedge funds. Savage zegt dat de S&P 500 enorm overkocht is op dit moment, het hoogste in 40 jaar. Dit kan leiden tot een crash zoals in Japan, met een daling van 10 % tot 20 % de komende dagen.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

Inflatie Oeso-landen zakt tot laagste niveau sinds 2009

De consumentenprijzen in ontwikkelde economieen zijn in april 1,3% gestegen ten opzichte van een jaar eerder, de inflatie kwam daarmee op het laagste peil sinds oktober 2009, meldt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso) dinsdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

Waarom Google meer waard is dan $ 1.000

Iedereen leest graag waarom aandeel X zoveel waard moet zijn, wat het potentieel aandeel Y is of waarom we moeten uitkijken naar aandeel Z. Maar op het einde van de rit komt het allemaal neer op de (toekomstige) winstcijfers. De toekomst van internetgigant Google doet het beste vermoeden dat de prijs hoger ligt dan $ 1.000.

Google is er de laatste jaren in geslaagd om economische waarde te creëren voor zijn aandeelhouders. De return on invested capital bedraagt gemiddeld iets meer dan 100 % de laatste 3 jaren. Google is ondertussen ook uitgegroeid naar een bedrijf dat veel meer is dan alleen een zoekmachine. Google is ook YouTube, Android, Chrome,… en heeft nog heel wat in de pijplijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

3 redenen waarom de Fed QE niet zal terugdraaien

To QE or not to QE, that's the question. Beleggers willen deze dagen maar antwoord op een vraag: gaat de Federal Reserve verder met zijn monetaire verruiming, of gaan ze op de rem staan. Over enkele weken krijgen we een nieuwe boodschap van Bernanke. De vorige boodschap gaf zowel de voor- als tegenstanders stof om gelijk te krijgen.

Bron: ftm.nl
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

World of Work Report: werkloosheid neemt toe, in 2018 wordt het beter

Geen opwekkend nieuws in het nieuwste rapport van de International Labour Organization. Pas rond 2018 wordt het echt beter. Alleen CEO's hebben geen klagen.

Het Internationale Instituut voor Arbeidsstudies (het wetenschappelijk onderzoeksbureau van de International Labour Organization, ILO) geeft toch al zelden blijk van een optimistische kijk op de toekomst. In het laatste rapport over de toestand van de arbeidsmarkt al helemaal niet. Ja, in het Verre Oosten stijgen de lonen en neemt de levensstandaard toe. Maar in de rest van de wereld blijft het aanmodderen, zo blijkt uit het maandag gepubliceerde onderzoek World of Work Report.