EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30976 tot 30980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Column Kees de Kort | We zijn er nog lang niet

Positieve inkoopmanagers in de Europese detailhandel, terwijl de verkoopcijfers tegenvallen. Het nieuws is af en toe iets beter dan een jaar geleden, "maar het aantal minnetjes blijft hoog".

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Overheidssalarissen 2011-2012. Je zit er ook knus bij in crisistijden

De overheid is een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever voor veel mensen, in deze onzekere economische tijden. Hoeveel verdient een ambtenaar eigenlijk? Zit hij er echt zo warmpjes bij als veel mensen denken? In dit artikel de salarisschalen van de gemeente van 1 januari 2011.

Werken bij de overheid neemt toe in populariteit. 1 op de 7 werkende Nederlanders werkt voor de overheid. De overheid biedt banen op MBO - HBO en universitair niveau op allerlei verschillende werkterreinen en functiegebieden.

Lees verder op infonu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Chinezen storten zich op spotgoedkope huizenmarkt in Detroit

Chinezen kopen massaal panden in Detroit, de oude Amerikaanse autohoofdstad die recent failliet ging. Huizen staan er te koop voor slechts honderd dollar, meldt de website Quartz. Chinese investeerders happen gretig toe en kopen soms tientallen woningen tegelijkertijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Moeten we ons instinct volgen met goud?

Er zijn altijd potentiƫle catastrofes die zo bedreigend zijn dat we de nodige stappen moeten zetten om ons te beschermen, ook al weten we dat die mogelijkheid dat zo'n catastrofe voorvalt zeldzaam is. Het is als een kleine brandblusser in de kast zetten en hopen dat je het nooit zal moeten gebruiken. Met de geldcreatie van deze tijd is het dus nodig om u in te dekken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Fraude met internetbankieren blijft toenemen

In de eerste zes maanden van dit jaar alleen al werden 838 gevallen van fraude met internetbankieren geteld, goed voor een bedrag van 2,7 miljoen euro. De fraude, bijvoorbeeld 'phishing', neemt toe: over heel 2012 waren er 1.003 gevallen van fraude met internetbankieren voor een totaal van bijna 3 miljoen euro. Dat tonen cijfers van de bankenfederatie Febelfin aan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs