EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30986 tot 30990
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Handelsoorlog tussen China en EU wordt grimmiger

Het duurde niet lang voordat China een tegenaanval lanceerde gericht op de Europese wijnexport, nadat de Europese Unie vorige week besloot heffingen in te voeren op Chinese zonnepanelen. De spanningen tussen de twee handelspartners loopt verder op, nu via Reuters bekend is geworden dat de EU van plan is naar de Wereldhandelsorganisatie (WTO) te stappen vanwege Chinese heffingen op stalen buizen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Filippijnse beurs scheert hoge toppen, die van Taiwan trekt veel buitenlands geld aan

De prestaties van de beurzen in de emerging markets zijn dit jaar op zijn zachtst gezegd verdeeld te noemen, een duidelijke lijn valt er niet op te trekken. Sommige beurzen hebben vrij goed gepresteerd, anderen hebben het bij wijze van spreken volledig laten afweten.

De prestaties van de beurzen in de emerging markets zijn dit jaar op zijn zachtst gezegd verdeeld te noemen, een duidelijke lijn valt er niet op te trekken. Sommige beurzen hebben vrij goed gepresteerd, anderen hebben het bij wijze van spreken volledig laten afweten.

De Filippijnse beurs scheert hoge toppen, die van Taiwan trekt anderzijds veel buitenlands geld aan. Maar ook de beurs van Manilla heeft geen reden tot klagen, op de Philippines Stock Exchange hebben buitenlanders dit jaar al voor 1,50 miljard dollar aan aandelen gekocht.

Een stijging met 20 procent

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Goud zal het beter doen in Yen, AUD en euro

Bij gebrek aan een Chinese markt en de daarbij horende dalende vraag naar fysiek goud heeft het voorlopig edelmetaal weinig parten gespeeld deze week. De goudprijs kon niet overtuigen, maar evenmin maken de aandelenmarkten een goede beurt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Hoe de democratie vernietigd wordt

Het stimuleren van de economie door het centrale banken mechanisme (o.a. het faciliteren van goedkoop krediet) wordt door de overheden en Centrale Banken verkocht als zijnde positief voor de inkomensgroei en welvaartsgroei van de middenklasse. Echter het cumulatieve effect van de stimuleringsprogrammas van overheden en centrale banken doen precies het tegenovergestelde, de middenklassen worden vernietigd onder het regime van hogere belastingen, negatieve werkelijke rente opbrengsten (rente lager dan inflatie), inflatie en toenemende regulering en belastingwetgeving gericht op het ontnemen van (financiele) vrijheden voor burgers en MKB.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

"Valutakoersen gemanipuleerd door banken"

Niet alleen de liborrente, maar ook de valutakoersen worden gemanipuleerd. Slechts vier banken vertegenwoordigen de helft van alle transacties die in deze markt om gaan. Door op gezette tijden (ver)kooporders te plaatsen worden wisselkoersen beïnvloedt. Op die manier verdienen handelaren ten koste van hun klanten.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs