EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30996 tot 31000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

De keiharde val van een miljardair

Ooit waren de aandelen van zijn olie- en gasbedrijf OGX Petroleo e Gas alléén al goed voor 20 miljard dollar. Nu is het complete bedrijf nog geen tiende van dat bedrag waard. Oliemiljardair Eike Batista is keihard gevallen.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Fiscus fotografeert veel meer kentekens

De Belastingdienst fotografeert steeds meer kentekens. Vorig jaar werden ruim 1,25 miljoen voertuigen gefotografeerd voor controle.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Betaalachterstand stijgt met 22 procent

Het aantal facturen dat in ons land niet tijdig betaald wordt, is in het tweede kwartaal van 2013 met 22 procent gestegen. Dat blijkt uit de betaalindex die handelsinformatiekantoor Graydon Belgium woensdag voorstelde. Daardoor is zo'n één op acht van de facturen voor bedrijven verlieslatend. De federale overheid betaalt echter steeds meer volgens de afspraken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

JP Morgan verzamelde al $ 7 miljard aan boetes de laatste 2 jaar

JP Morgan is een van de machtigste banken van de Verenigde Staten (en dus ook de wereld). CEO Jamie Dimon verklaart altijd hoe gezond zijn bank wel niet is en was ten tijde van de financiële crisis zelfs tegenstander van een gedwongen bail-out. De laatste 2 jaar verzamelde de bank voor zo'n $ 7 miljard aan boetes in verschillende zaken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Column Kees de Kort | We zijn er nog lang niet

Positieve inkoopmanagers in de Europese detailhandel, terwijl de verkoopcijfers tegenvallen. Het nieuws is af en toe iets beter dan een jaar geleden, "maar het aantal minnetjes blijft hoog".

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs