Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 30996 tot 31000
Bron: elsevier.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Verantwoordingsdag: staatsschuld stijgt per dag 67 miljoen euro

De minister van Financiën biedt woensdag de verantwoordingscijfers over 2012 aan - Foto: ANP

Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) biedt woensdag op Verantwoordingsdag het Financieel Jaarverslag van het Rijk over 2012 aan, donderdag volgt het Verantwoordingsdebat. Lees hieronder een overzicht van de belangrijkste cijfers.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Athene zet stap in privatisering Public Power

De Griekse overheid kondigde woensdag een herstructurering van Public Power Corp (PPC) aan, de grootste elektriciteitsproducent van het land. Athene wil een belang in het bedrijf verkopen om aan de voorwaarden van internationale noodsteun te voldoen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Chinezen lopen storm voor gouden juwelen

Recent werden heel wat interessante Chinese economische data gepubliceerd. In de meeste gevallen gebeurde er niets echt opmerkelijks, zowat alle cijfers kwamen in de buurt van de verwachtingen uit. De retail sales stegen bvb met 12.8 percent wat helemaal conform de verwachtingen was.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Hoe Japan steeds meer op een verzameling spooksteden gaat lijken

Dat Japan met een demografisch probleem van jewelste zit is al lang geen geheim meer. Het land heeft dan ook de oudste bevolking ter wereld, waar meer luiers voor bejaarden dan voor baby’s worden verkocht en waar scholen met de regelmaat van de klok worden omgebouwd tot bejaardencentra.

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Koper betaalt 12 procent minder dan vraagprijs woning

Het verschil tussen koopsom en vraagprijs loopt op naarmate huizen langer te koop staan. Dat blijkt uit onderzoek van Calcasa, dat zich bezighoudt met online waardebepaling van woningen.