Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 31006 tot 31010
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Zorgkosten opnieuw gestegen

92,7 miljard euro is er afgelopen jaar uitgegeven aan gezondheids- en welzijnszorg. Dat is 3,7 procent meer dan het jaar ervoor.

Per hoofd van de bevolking komen de kosten neer op 5.535 euro per persoon in 2012. Dat blijkt uit donderdag gepubliceerde voorlopige cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Dit gaat slecht aflopen

Ik wil je twee zaken meegeven ter overweging. Want beleggers denken weer dat de bomen tot in de hemel gaan groeien.

De eerste grafiek die ik wil dat je bekijkt, is deze:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

De VS neemt activa in beslag van de grootste Bitcoin-beurs

Homeland Security onderzoekt, 's werelds grootste wisselbeurs voor Bitcoins. Het heeft al cash in beslag genomen omdat verdacht wordt van het uitwisselen van geld zonder licentie.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Het sprookje van oneindige groei op een eindige wereld

De jongste generatie moet zich voorbereiden op een duurzame arbeidsmarkt. Hoe moet het onderwijs hun daarop voorbereiden?

Groene Generatie NL interviewde ondernemer Maurits Groen, Marcel Krom (CIO en directeur International PostNL) en Tex Gunning (bestuurder bij AkzoNobel en vanaf juni CEO van TNT Express) over hun visie op duurzaamheid in het onderwijs.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Aan deze grafiek kun je zien hoe slecht de euro voor ons is

In 2008 en 2009 was de hele wereld in recessie, na de val van Lehman Brothers. Maar in de rest van de wereld is de crisis langzaam aan overwonnen. In Japan gaat het goed, in Afrika uitstekend, in Aziƫ heel behoorlijk en in de VS opmerkelijk voorspoedig. Alleen Europa, met onze eurocrisis, blijft sterk achter en glijdt alweer in een recessie.