EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31011 tot 31015
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

10 ongewone zaken die u niet wist over India

India kent momenteel de traagste groei in de laatste 10 jaren. Het land wil kost wat kost de import van goud onderdrukken omdat dit het land met een gigantisch handelstekort opzadelt. India maakt samen met China het merendeel van de globale bevolking uit, dat wist u waarschijnlijk al, maar Express.be verzamelde nog 10 ongewone zaken die u waarschijnlijk nog niet wist over India:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

5 positieve signalen van David Rosenberg

De markten lopen er maar zenuwachtig bij de laatste weken. Japan kende een sterke daling gevolgd door de nodige volatiliteit, de S&P 500 heeft zijn opmars moeten staken, de Europese markten gaan van het rood naar het groen en omgekeerd,... de meeste analisten zijn het er dan ook over eens dat de beurs toe is aan een stevige correctie...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

IEA: olie-aanbod kan onder druk komen te staan

Een snelle toename van de hoeveelheid olie die verwerkt wordt in raffinaderijen kan ertoe leiden dat het ruwe olie aanbod moeite kan ondervinden om aan de vraag te voldoen, meldt het Internationale Energie Agentschap (IEA) woensdag.

In het nauwlettend in de gaten gehouden maandelijkse rapport meldt de in Parijs gevestigde energie waakhond voor het tweede en derde kwartaal van 2013 een stijging van 2,2 miljoen vaten per dag te verwachten in de hoeveelheid olie die door raffinaderijen verwerkt wordt. Hiermee komt de omvang uit op gemiddeld 77 miljoen vaten per dag.

Lees verder op wallstreetweb.nl
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Handel blij met forse daling zilverprijs

De prijs van zilver is fors aan het dalen. Beleggers laten het edelmetaal hard vallen, zo meldt de NOS. Ook de prijs van goud daalt met meer dan 25 procent sinds begin 2013.

De prijs van zilver is fors aan het dalen. Beleggers laten het edelmetaal hard vallen, zo meldt de NOS. Ook de prijs van goud daalt met meer dan 25 procent sinds begin 2013.

Zilver wordt gebruikt als sieraad, in auto's, zonnepanelen en medische instrumenten. Vooral fabriekjes die sieraden maken, zijn blij met de flinke prijsdaling.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

“De pro’s volgen met argusogen de goudprijs”

Het goud heeft een paar flauwe dagen achter de rug maar daar hoeven we ons niet te veel zorgen over te maken. KKM Financial oprichter & CEO Jeff Kilburg, ook bekend voor zijn regelmatige bijdragen op CNBC, gelooft dat het goud zich technisch volgens het boekje gedraagt.

Goud respecteert de range $1,350 – $1,422, hoewel gisteren de onderkant van die range werd opgezocht. Zolang de goudprijs aanklampt boven $1,350 is er eigenlijk niets aan de hand. Jeff Kilburg maakt zich sterk dat de institutionele investeerders nu allemaal de evolutie van de goudprijs zorgvuldig in de gaten houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs