EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31011 tot 31015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

Biflatie Bulletin : Energiek energieakkoord

15.000 banen zou het Energieakkoord dat afgesloten werd moeten opleveren.  400 Miljoen wordt geïnvesteerd in de isolatie van huurwoningen, er komen duizenden windmolens op land en zee bij en oude kolencentrales gaan dicht.  In 2050 moet de energievoorziening in internationaal verband volledig duurzaam zijn.  Het lijkt een mooi plan met een toekomstvisie en duurzame investeringen. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

Stormloop om zwart geld aan te geven

Er is de jongste dagen een ware stormloop voor de fiscale regularisatie van zwart geld in ruil voor een boete. Tot en met 25 juni hadden al 5.852 Belgen maar liefst 883 miljoen euro zwart geld aangegeven bij Financiën. De voorbije twee weken zijn daar nog maar eens 10.862 aangiften bij gekomen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

'Rutte snapt geen bal van economie'

Hoogleraar Economie en Overheidsfinanciën Bas Jacobs kraakt het kabinetsbeleid van premier Rutte tot op het bot af. In een interview met Maarten van Rossem hekelt hij de 3-procentsnorm.

Politici zien de crisis als een kwestie van schuld en boete. Dat is een misverstand, zegt Jacobs. "Staatsschulden waren niet de oorzaak van de crisis, dus als we die gaan bestrijden nemen we de oorzaken niet weg.’

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Daytrading

Iedereen heeft er weleens van gehoord, of er zelfs over gedacht om het zelf te worden: fulltime daytrader. Vanuit je eigen huis veel geld verdienen. Een aantal uur per dag doorbrengen achter een paar pc monitors en met slechts een paar muisclicks de orders naar de beurs sturen. Er zit geen limiet op wat je kan verdienen, als je maar net iets slimmer bent dan de massa beleggers op de beurs. Financieel onafhankelijk zijn. Geen vervelende baas die heel de dag in je nek zit te hijgen. Op vakantie wanneer je maar wil, je hebt de vrijheid en geld is geen probleem. Een snelle auto, dure kleding, een tweede huis in het buitenland…….

Lees verder op cfd-handel.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Frankrijk is AAA-toprating kwijt

Het ratingbureau heeft Frankrijk zijn AAA-toprating ontnomen. De rating werd met een trapje verlaagd naar AA+, met een stabiele outlook. Fitch was de laatste kredietbeoordelaar die Frankrijk nog de hoogste rating gaf.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs