Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 31021 tot 31025
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

PvdA ontkent plannen tv-taks

De PvdA ontkent dat de partij kabelbedrijven en andere aanbieders van televisiepakketten een tv-taks wil opleggen.

Mediawoordvoerder Martijn van Dam laat weten dat hij het voorstel, dat in De Telegraaf van dinsdag staat beschreven, niet kent. "Dat artikel spreekt over een heffing en zelfs concrete bedragen, wat allemaal niet klopt."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Nooit gezien: de snelle implosie van de ‘besparingsbeweging’

Krijgt Paul Krugman dan toch het gelijk aan zijn kant? De economieprofessor blijft er op hameren dat besparingen geen greintje hoop brengen, de situatie wordt er alleen slechter door. Aanvankelijk stuitte Krugman op stugge weerstand van de voorstanders van besparingen.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Mag bank woning verkopen bij een hypotheekschuld?

Gedwongen verkoop van woning bij betalingsachterstand niet vanzelfsprekend

Heb je een achterstand in het aflossen van de hypotheek en wil de bank nu je woning verkopen? Normaal gesproken ben je dan zwaar de pineut. Zeker als je nog blijft zitten met een restschuld, wat betekent dat de waarde van je woning ver onder je hypotheekschuld ligt. Gelukkig heeft een rechtbank in Amsterdam een man die de gedwongen verkoop door de bank tegen wilde houden, in het gelijk gesteld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Belgische klacht tegen spot Hans Anders

De Belgische ondernemersorganisatie Unizo en de beroepstak van zelfstandige opticiens en optometristen APOOB hebben een klacht ingediend omdat een reclamespotje van de opticienketen misleidend zou zijn. Dat maakte Unizo dinsdag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

7 redenen waarom men QE haat

Er zijn veel investeerders die liever niet hebben dat de Federal Reserve zo ver gaat met quantitative easing. De Fed heeft zichzelf bevoegdheden toegeëigend en meer macht naar zich toe getrokken zodat het nu lijkt alsof het lot van de wereld in de handen van Ben Bernanke ligt. De Fed zorgt voor een abnormale werking van de markten.