EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31021 tot 31025
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Marc Faber: “Verwacht u aan een agressieve explosie bij goudmijnaandelen”

Marc Faber besprak enkele nieuwe beleggingskansen. Faber is vandaag niet enkele positief voor goud, maar vooral voor goudmijnaandelen. Hij voorziet een agressieve prijsexplosie bij diverse goudmijnen als de goudprijs stabiliseert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

5 grafieken die aantonen waarom het zo onrustig is in Brazilië

De protesten in Brazilië nemen toe. Uiteraard komt zo'n crisis niet uit het niets. De bevolking pikt het niet dat zij het - na een decennia lange groei - steeds moeilijker krijgen terwijl de overheid miljarden spendeert aan de Wereldbeker voetbal in 2014 en de Olympische Spelen in 2016.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Wereldbank: “Economisch herstel EU wordt grootste verrassing van 2013″

De Wereldbank heeft de groeiverwachtingen voor de wereldeconomie naar beneden aangepast. De voorspellingen voor China, India en Brazilië gingen naar omlaag en in 1 adem werd ook verwezen naar toenemende problemen in zowel de U.S. als in Japan.

De Wereldbank heeft de groeiverwachtingen voor de wereldeconomie naar beneden aangepast. De voorspellingen voor China, India en Brazilië gingen naar omlaag en in 1 adem werd ook verwezen naar toenemende problemen in zowel de U.S. als in Japan.

De bank maakte uiteraard ook melding van de problemen waar Europa mee wordt geconfronteerd, maar dan toch met een duidelijke nuancering. Hugh Johnson van de Wereldbank stelt vast dat de problemen in dit deel van de wereld alleszins niet slechter worden.

Herstel kan beginnen in h2

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

'Doorbreek het taboe: sluit overbodige staatsinstellingen'

De Griekse politici hebben de voorbije drieëneenhalf jaar moeilijke knopen doorgehakt. Hun beslissingen om de pensioenen en de lonen te verminderen waren beslist niet makkelijk, schrijft Alexis Papachelas op Kathimerini. Maar de nodige stappen zetten om het massale overheidsapparaat in te krimpen komt er maar niet van. Volgens de krant zijn tussen juli 2012 en maart 2013 exact 99 ambtenaren op straat gezet (voor de crisis wist de overheid niet eens hoeveel ambtenaren ze in dienst had):

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Bernanke: einde stimulering mogelijk in 2014

De Amerikaanse beurzen daalden woensdag flink nadat voorzitter Ben Bernanke van de Federal Reserve had gezegd dat de centrale bank mogelijk nog dit jaar begint met de afbouw van zijn stimuleringsbeleid. Aan de steunaankopen van schuldpapier ter waarde van 85 miljard dollar per maand kan volgend jaar een einde komen, zei de Fed-voorman.

De leidende Dow-Jonesindex, die de dag nog met een klein verlies was begonnen, ging 1,4 procent onderuit tot 15.112,19 punten. De bredere S&P 500 daalde eveneens 1,4 procent tot 1628,93 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq ging 1,1 procent omlaag naar 3443,20 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs