EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31026 tot 31030
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Opstand in Turkije vooralsnog niet voorbij

Ondertussen in Turkije...

Ondertussen in Turkije...

Er zijn dinsdag nieuwe rellen op verschillende plekken in Turkije uitgebroken. De opstand in Turkije speelt zich voornamelijk af op het Taksim Square in Istanbul, zoals te zien is in onderstaande video. De Turkse economie doet het overigens best aardig, zo bleek uit cijfers die deze week bekend werden gemaakt. De economie in Turkije groeide 3% op jaarbasis. Volgens ramingen zal de economische groei in 2013 ongeveer 4% bedragen. Vergeet niet, dit zijn voorspellingen...

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Canadese en Amerikaanse munthuizen verkochten in mei minder goud en zilver

De grote prijsdaling van april zorgde voor een explosieve vraag naar gouden munten, zilveren munten en goudbaren. Daardoor hadden de munthuizen het erg druk. De topdrukte is nu voorbij en dat zien we ook terug in de cijfers. Toch werd er ook in mei nog steeds veel edelmetaal verkocht.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Nederland krijgt mogelijk meer tijd voor aanpak tekort

Nederland krijgt mogelijk meer tijd om haar begrotingstekort op orde te brengen. Eurocommissaris Olli Rehn zei dat na afloop van een gesprek met minister Dijsselbloem van Financiën. Opnieuw wordt er gesleuteld aan de 3% grens...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Short squeeze goud voor binnenkort: de bewijzen!!

De fundamenten op de goudmarkt wijzigen in snel tempo. Eind vorig jaar zaten de hedge funds en de grote bullion banks voornamelijk short op de goudprijs. Met de goud crash van midden april hebben de banken en de hedge funds ontzettend veel geld verdiend en hebben ze hun posities omgedraaid. Met een short squeeze voor de deur staan ze opnieuw klaar om ontzettend veel geld te verdienen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Venezuela wordt met hyperinflatie bedreigd

Het verdwijnen van Hugo Chavez (als gevolg van diens overlijden) heeft de economische situatie van Venezuela er niet op doen verbeteren, wel integendeel. De inflatie op jaarbasis bedroeg in mei 35.2 procent, tegenover nog slechts 20.1 procent in december.

Het verdwijnen van Hugo Chavez (als gevolg van diens overlijden) heeft de economische situatie van Venezuela er niet op doen verbeteren, wel integendeel. De inflatie op jaarbasis bedroeg in mei 35.2 procent, tegenover nog slechts 20.1 procent in december.

Daarmee is een gevaarlijk niveau bereikt. Op maandbasis is de inflatie in mei met 6.1 procent gestegen en daarmee dreigt het land in een vicieuze cirkel te belanden. De inflatie is namelijk endemisch geworden, wat betekent dat ze nog moeilijk uit te roeien zal zijn.

De weg naar hyperinflatie ligt wijd open

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs