EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31031 tot 31035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Waakhond FSMA waarschuwt voor activiteiten Bridgestone Trading

Bridgestone Trading, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt, heeft in België geen vergunning als beleggingsonderneming en mag dus geen beleggingsdiensten in of vanuit België verlenen. Zo waarschuwt waakhond FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) in een persbericht voor de activiteiten van de vennootschap.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

'Aantal vakanties daalt met 4 procent'

Het Economisch Bureau van ING denkt dat het aantal vakanties dit jaar met 4 procent terugloopt.

Sinds 2010 hebben Nederlanders hun vakantiepatroon aangepast door korter, minder ver en goedkoper op vakantie te gaan. Dit jaar is er voor het eerst sprake van een duidelijke afname in het aantal vakanties.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

G20 en OESO gaan multinationals extra belasten

De G20, de grootste landen van de wereld, en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) gaan meer belasting vragen van internationaal opererende bedrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Olie blijft nooit lang boven de $ 100

Olie is de laatste weken weer bezig aan een opmerkelijke opmars. De onrusten in het Midden-Oosten zorgen nog steeds voor een grotere dreiging dan de hogere productie. Maar zoals te zien is op onderstaande grafiek houdt de olieprijs nooit lang stand boven de $ 100. Gezien het globaal economisch klimaat zal dit vermoedelijk ook deze keer niet het geval zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Biflatie Bulletin : R.I.P. Detroit

De stad Detroit – ooit de welvarende Motor City als vestiging van de drie grote Amerikaanse automerken Ford, Chrysler en GM – heeft het bankroet aangevraagd.  Het is zo ver gekomen door financieel wanbestuur, doordat eerst de bedrijven wegtrokken en dan de bewoners, en de belastingontvangsten ineens stuikten.  De 10.000 ambtenaren konden enkel nog betaald worden doordat de federale staat bijsprong.  Met de pensioenfondsen onder water werd nog gevraagd om 10 cents on the dollar te aanvaarden maar niets heeft geholpen, zelfs geen crisismanager.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs