EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31036 tot 31040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

Letland, het nieuwe Cyprus

Op 1 januari 2014 krijgt de eurozone er twee miljoen nieuwe consumenten bij. Na in 2011 Estland treedt nu ook Letland toe. Op zich is daar weinig op tegen. De Baltische staten voldoen immers aan alle voorwaarden van het Verdrag van Maastricht. De staatsschuld als percentage van het BBP van Letland is met 40 procent zelfs lager dan die van Finland. In tegenstelling tot Estland, wachtte Letland rustig af met het toetreden tot de eurozone en hoefde het niet mee te betalen aan het oplossen van de Griekse schuldencrisis.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

China ziet af van uraniumproject na protest

China heeft na protesten van de plaatselijke bevolking afgezien van een uraniumproject ter waarde van bijna 4,6 miljard euro in Heshan, ten noordwesten van Hongkong. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

Duizenden ondernemers bezitten ‘giftige derivaten’

Niet alleen woningbouwcorporaties als Vestia hebben zich verslikt in derivaten, ook vele duizenden kleine en middelgrote ondernemingen zitten opgescheept met deze riskante producten. Wat voor ondernemers een manier leek om de rente op een lening vast te zetten, draait vaak uit op een grote schadepost, die kan oplopen tot miljoenen euro’s, zo blijkt uit een rondgang van de Volkskrant langs ondernemers en advocaten.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

'Samsom: juist in de crisis moeten we nivelleren'

Binnenland De nivelleringsplannen van het kabinet moeten doorgaan. Dat zegt PvdA-leider Diederik Samsom zaterdag in een interview met De Telegraaf. Hij zegt er juist in crisistijd voor te willen zorgen dat mensen met de laagste inkomens niet de dupe worden.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

Biflatie Bulletin : Energiek energieakkoord

15.000 banen zou het Energieakkoord dat afgesloten werd moeten opleveren.  400 Miljoen wordt geïnvesteerd in de isolatie van huurwoningen, er komen duizenden windmolens op land en zee bij en oude kolencentrales gaan dicht.  In 2050 moet de energievoorziening in internationaal verband volledig duurzaam zijn.  Het lijkt een mooi plan met een toekomstvisie en duurzame investeringen. 

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs