EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31046 tot 31050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Economisch vertrouwen eurozone stijgt

Het economisch vertrouwen van ondernemers en consumenten in de eurozone is in juli gestegen. Dat maakte de Europese Commissie dinsdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Economie Zweden toont verrassende krimp

De Zweedse economie is in het tweede kwartaal onverwacht gekrompen, onder druk van een zwakkere vraag naar Zweedse producten in veel Europese landen. Dat blijkt uit cijfers die dinsdag naar buiten werden gebracht door het Zweedse bureau voor de statistiek.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Eurozone : Economie veert onverwacht op, maar blijft precair

Voor Berliner Zeitung is het “einde van de recessie in Europa” in zicht. De krant baseert zich op de laatste inkoopmanagersindex (PMI), waarvoor ongeveer drieduizend bedrijven in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Ierland, Griekenland en Nederland zijn onderzocht. De index vormt een van de meest betrouwbare indicatoren van toekomstige economische groei.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

5 redenen dat de markten zullen crashen in de komende weken

De eerste keer dat Bernanke het woord 'tapering' uitspraak werden de markten al nerveus. Een herhaling van het voornemen om quantitative easing af te bouwen zorgde voor een schokgolf. Door zijn stelling te keren en aan te geven dat 'tapering' niet voor onmiddellijk zal zijn, wist Bernanke de markten gerust te stellen. Maar als de Federal Reserve zich baseert op enkele kerncijfers, zou 'tapering' in september wel eens een feit kunnen zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Biflatie Bulletin : Ja, laat ons hen het leven nog wat moeilijker maken

Het bankkrediet voor het Midden- en KleinBedrijf wordt nog duurder.  Dat heeft een aantal banken samen beslist.  Ze noemen het “probleemkredieten” en spreken van “intensive care”.  Je hoort tussen de zinnen door dat ze het MKB eigenlijk liever kwijt dan rijk zouden zijn.  Als er nu één soort bedrijven het extra moeilijk heeft in deze crisis is het toch deze groep, geprangd als ze zitten tussen klanten met steeds minder middelen en multinationals die ieder ander uit de markt wurmen.  Big Banks : Shame on you!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs