EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3106 tot 3110
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

Beleggen in deze sector is zoals beleggen in goud, 15 jaar geleden!

Alles wat we met deze cryptomarkt meemaken, doet ons denken aan de goudmarkt, meer dan 10 jaar geleden. Ook toen starten we nieuwe research op, precies zoals met cryptogeld vandaag, en ook toen was er veel interesse maar ook veel ongeloof. Er ligt een oceaan aan potentieel, want de grote kapitaalinstroom voor dit segment moet nog goed op gang komen. Vergeet niet: 30 miljard USD marktkapitalisatie vandaag lijkt misschien veel, maar is slechts een druppel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

IMF-topvrouw Lagarde pleit voor internationale handel

Als in de geavanceerde economieën, zoals de VS, de EU en Japan, private investeringen in onderzoek en ontwikkeling met 40 procent zouden toenemen, dan zouden die economieën op de lange termijn jaarlijks gemiddeld met 5 procent groeien.

Dat stelt topvrouw Christine Lagarde van het IMF (Internationaal Monetair Fonds) woensdag in Brussel tijdens een lezing.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

Grote problemen voor Amerika

De cijfers op de arbeidsmarkt in Amerika zijn matig. 'Er is niet veel te beleven', zegt macro-econoom en economie-commentator van BNR Kees de Kort. Ook het aantal faillissementen neemt weer toe in de VS.

De cijfers op de arbeidsmarkt in Amerika zijn matig. 'Er is niet veel te beleven', zegt macro-econoom en economie-commentator van BNR Kees de Kort. Ook het aantal faillissementen neemt weer toe in de VS.

'Er heeft een ommezwaai plaatsgevonden. De aantallen zijn in vergelijking met een aantal jaar geleden nog steeds heel veel lager, ook omdat de rente zo laag. Maar het is altijd oppassen geblazen als de berichten veranderen van minder naar meer', zegt De Kort. En dat past in het plaatje dat de Amerikaanse groei-ontwikkeling ook niet denderend is. 'Die staat eerder onder druk dan dat het aantrekt.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

Stijgende globale spanningen helpen goudprijs richting $1.300

In alle stilte is de goudprijs een sterke prestatie bezig. Terwijl het niveau van $1.260 lange tijd een forse weerstand vormde, hebben nieuwe globale geopolitieke spanningen deze grens in een ruk doorbroken. De goudprijs staat op het hoogste punt van het jaar en nadert de grens van $1.300.

Naast de goudprijs steeg ook de zilverprijs. Zilver steeg 2,2% en goud 1,5%. Wanneer zilver harder stijgt dan goud, is dat vaak een positief signaal voor beide edelmetalen. Maar het was niet enkel de forse stijging die van belang is, er werden ook enkele forse weerstanden doorbroken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

Britse inflatie blijft stijgen…

In juni 2016 besloot de meerderheid van de Britse bevolking om de Europese Unie te verlaten. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en in die tijd is er heel wat gebeurd. Zo is inmiddels de Brexit-brief in Brussel overhandigd en de onderhandelingen tussen het Verenigd Koninkrijk en Brussel zijn gestart.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs