Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 3106 tot 3110
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

In deze jobs verdien je ook goed zonder diploma

Neen, schatrijk zul je met de volgende jobs niet worden, maar wie hard werkt kan er toch een goed belegde boterham mee op tafel krijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Wie wordt er eigenlijk beter van de sancties tegen Rusland?

Voor elke partij betekent het sanctieprogramma tegen Rusland een netto verlies.

De Russen worden geconfronteerd met een tekort aan bepaalde producten, waaronder zuivel, en kunnen dat verlies niet tijdig en niet goedkoop substitueren met andere handelspartners.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

De superrijken bereiden zich voor op het einde van de wereld

‘Preppers’, zo noemen ze in de Verenigde Staten mensen die zich voorbereiden op het einde van de wereld. En ‘preppers’ zijn er steeds meer. De onzekerheid die er heerst in de wereld zorgt ervoor dat de superrijken zich steeds meer voorbereiden. Operaties, geld verstoppen, land of huizen in het buitenland kopen als toevluchtsoord, … er worden zelfs vergaderingen georganiseerd om van elkaar te leren. Weten de superrijken iets dat wij niet weten?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

4 financiële gewoontes van uiterst succesvolle mensen

Afhankelijk van wie je bent, zullen jouw gewoontes je maken of kapot maken. We worden wat we herhaaldelijk doen. (Stephen Covey) Gewoontes zijn ontzettend belangrijk. Het zorgt ervoor dat we iets doen zonder dat we er bij stil staan. Rijk worden begint dan ook met enkele gewoontes om rijker te worden en niet armer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Jim Rogers: ‘Verkoop je aandelen wanneer Trump echt een handelsoorlog begint’

Jim Rogers is al een van de veteranen op de beursvloer. Hij was al decennia lang getuige van allerhande economische veranderingen, crisissen en periodes van hoge groei. De man weet dus het een en ander over de economie en het effect op de financiële markten. Een handelsoorlog, waar Trump naar neigt, is echter nefast voor beide.