Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 3106 tot 3110
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 19 december 2016

Wie gewoon rijk is kan zich steeds makkelijker als een miljardair voordoen

Terwijl over de hele wereld een toenemende kloof tussen arm en rijk moet worden vastgesteld, kan bij de hoogste vermogens een andere trend worden opgemerkt en wordt de toegang tot de levensstijl van de miljardair gemakkelijker.

Dat heeft het magazine The Economist gemeld. Opmerkelijk genoeg kan het fenomeen kan volgens het magazine in grote mate worden toegeschreven aan dezelfde technologieën die door de gewone bevolking ook worden gebruikt om auto’s en vakantiebestemmingen te delen.

Zelfs exclusieve financiële diensten hebben alternatieve services ontwikkeld die voor een groter aantal – weliswaar nog steeds vermogende – gebruikers toegankelijk zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 december 2016

Spaanse ambtenaar gaat 6 jaar niet naar zijn werk, en niemand die iets merkt

Show up, don’t show off – het is een bekend gezegde waar succesvolle miljonairs graag mee pronken. Maar dat geldt niet voor Joaquín García. Deze Spaanse ambtenaar ging 6 jaar niet naar zijn werk zonder dat iemand iets in de gaten had.

Het was pas toen García gehuldigd zou worden voor 2 decennia trouwe dienst dat ze merkten dat hij al jaren niet meer op zijn kantoor was geweest en dat hij geen werk meer had gedaan. Na onderzoek was de ambtenaar al 6 jaar niet meer op zijn kantoor geweest.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 december 2016

24 onwaarschijnlijke weetjes over Warren Buffett en zijn fortuin van $70 miljard

Met een netto vermogen van ongeveer $70 miljard is Warren Buffett de 2e rijkste persoon ter wereld, na zijn goede vriend Bill Gates. Dit succes kwam niet vanzelf. Zijn eerste aandeel kocht hij op zijn 11e. Op zijn 16e verdiende hij al meer dan zijn lerares. En zo zijn er nog tal van onwaarschijnlijke weetjes over de rijkdom van Warren Buffett.

Dit zijn alvast 24 feiten die je omver blazen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 19 december 2016

Duitse 2-jaars rente naar dieptepunt

Terwijl de rente op Amerikaanse staatsobligaties stijgt blijft de rente op Duitse staatsobligaties met een korte looptijd verder dalen. De verwachting dat de ECB vanaf volgend jaar ook deze kortlopende leningen gaat kopen deed de rente van Duitse leningen met een looptijd van twee jaar deze week naar een historisch dieptepunt van -0,8% dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 december 2016

VS versoepelt OPNIEUW sancties tegen Rusland. Waar wacht Europa op?

Europa laat zich weer flink ringeloren. In juli versoepelde de VS de restricties voor Amerikaanse bedrijven om activiteiten te ontplooien in de Krim. In augustus versoepelde de VS eenzijdig de Russische importrestricties op kunstmest.

In november gaven de Amerikanen via de stembus nog te kennen dat ze een grote waarde hechten aan vriendschappelijke en economische relaties met Rusland.