Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 31056 tot 31060
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Zilverproductie VS verder toegenomen in februari

Het fenomeen peak silver lijkt nog ver weg, want de afgelopen jaren hebben zilvermijnen wereldwijd hun productie sterk kunnen opschroeven. In 2012 werd er 4% meer opgegraven dan in 2011. Ook dit jaar zit de productie in de lift. In februari wisten Amerikaanse zilvermijnen 17% meer edelmetaal te delven dan in dezelfde maand van vorig jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Werknemers Amazon staken voor beter loon in Duitsland

Werknemers van de Amerikaanse internetretailer Amazon in Duitsland hebben vandaag het werk neergelegd. Ze willen een beter loon en voordelen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Steeds meer Belgen hebben betalingsachterstand op kredieten

Het aantal Belgen dat problemen heeft om zijn kredieten op tijd terug te betalen, is in april opnieuw toegenomen. Ook de totale betalingsachterstand bereikte een nieuw record, zo blijkt uit cijfers van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank (NBB).

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

'Vooruitzichten economie eurozone verbeteren'

De economische vooruitzichten voor de eurozone zijn minder somber dan eerder in het jaar. Dat concludeerde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) dinsdag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

'Munten 1 en 2 eurocent moeten weg'

De euromunten van 1 en 2 cent kunnen verdwijnen. Dat is een van de vier voorstellen van de Europese Commissie dinsdag.

De productie en de verspreiding van de muntjes zijn verlieslatend en bovendien betalen slechts weinigen met de eurocenten.