Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 31061 tot 31065
Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Kopen even duur als huren

Het maakt qua kosten inmiddels nog weinig uit of je een woning koopt of huurt. De huizenprijzen van koopwoningen blijven dalen en daartegenover blijven de huurprijzen van huurwoningen stijgen. De kosten die bij kopen en huren komen kijken liggen gemiddeld nu bijna gelijk. Dat blijkt uit een onderzoek van studieorgaan Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Duitsland grootste manipulator van wisselkoersen ter wereld

's Werelds grootste manipulator van de wisselkoers is niet China, maar Duitsland. In dat land is de euro vastgesteld op een voor Duitsland ondergewaardeerd niveau. Het gevolg was dat de verkeerde rentetarieven werden geïmporteerd en de zuidelijke landen zich uit de markt prijsden, zo staat op

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

In één klap 1100 werklozen erbij

Zorgverlener Sensire, werkzaam in een zevental gemeenten rond Doetinchem, gaat 800 medewerkers met een vast contract ontslaan. Van 300 medewerkers met een tijdelijke aanstelling wordt het contract niet verlengd, waarmee er uiterlijk per 1 januari 2014, elfhonderd mensen toegevoegd worden aan het alsmaar groeiende leger van ww’ers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

IMF spoort Britten aan tot meer stimuleringen

De Britse regering kan meer doen om de kwakkelende economie op gang te helpen. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een woensdag gepubliceerd rapport over de Britse economie.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

"Goud nog steeds relevant als verzekering"

Volgens vermogensbeheerder Steven Land van Franklin Templeton biedt goud nog steeds bescherming in een gediversifieerde beleggingsportefeuille. Nu het economisch beter lijkt te gaan en men de voorkeur geeft aan aandelen is de verzekering in de vorm van goud aantrekkelijk geprijsd.