EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31066 tot 31070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Column Kees de Kort | Beleggers hebben zichzelf iets wijs gemaakt

De financiële markten kijken verwachtingsvol naar de Verenigde Staten en naar wat Fed-voorzitter Ben Bernanke gaat zeggen. De grote vraag is, zegt Kees de Kort, blijft hij kopen of niet?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Europese bouwsector krimpt fors

Europese bouwsector krimpt fors De bouwsector in de eurozone is in mei met ruim vijf procent gedaald ten opzichte van dezelfde maand in 2012. Ook de productie van de bouw in de 27 landen van de Europese Unie kromp met meer dan vijf procent op jaarbasis. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat woensdag.

Lees verder op nieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Georganiseerde btw-fraude teruggedrongen, criminaliteit op internet piekt

In 2012 is het bedrag van de btw-fraude teruggedrongen van 27,9 miljoen euro in 2011 tot 18,5 miljoen euro, een nieuw laagterecord. Dat blijkt het jaarverslag van de Directie van de bestrijding van de economische en financiële criminaliteit (DJF) van de federale gerechtelijke politie, dat vandaag werd voorgesteld. Daarnaast nam in 2012 het aantal geregistreerde feiten van computercriminaliteit verontrustend toe.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Ronald Stoeferle:”De grootste handelaars voorzien een stijging van de goudprijs”

Ronald Stoeferle is managing partner van Incrementum AG en uitgever van “In Gold We Trust”. Volgens Stoeferle zitten de grootste handelaars op de goudmarkt met de diepste zakken momenteel long op de goudprijs. Samen met het extreem negatieve sentiment zal dit zorgen voor een rally van de goudprijs, zegt hij aan

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Wordt nu ook de olieprijs gemanipuleerd?

The Office of Fair Trading overweegt om samen met Serious Fraud Office en Financial Conduct Authority een onderzoek in te stellen naar de manipulatie van de olieprijs. Deze agentschappen willen nagaan of er voldoende bewijs te vinden is om een serieus onderzoek in te stellen en te bepalen wie bevoegd is voor dit onderzoek, aldus

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs