Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 31071 tot 31075
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

ECB dringt aan op complete bankenunie

De Europese Centrale Bank (ECB) wil dat er een complete Europese bankenunie wordt opgetuigd voordat de centrale bank het toezicht op de belangrijkste Europese banken op zich neemt. Dat stelde ECB-bestuurder Jörg Asmussen dinsdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

3 bedrijfsresultaten van technologiebedrijven die deze week belangrijk kunnen zijn

De meeste bedrijfsresultaten in de U.S. zijn inmiddels bekendgemaakt, maar toch mogen in de komende dagen de cijfers van 3 niet onbelangrijke achterblijvers worden verwacht. Deze week staan namelijk de bedrijfsresultaten van Applied Materials, Brocade en Cisco op de agenda.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Importprijzen VS dalen

De Amerikaanse importprijzen zijn in april conform de gemiddelde verwachting van economen met 0,5 procent gedaald. De oorspronkelijk gemelde daling van 0,5 procent in maart is herzien tot een min van 0,2 procent. Dat maakte het ministerie van Arbeid dinsdag bekend.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

"43% verwacht leeglopen goudbubbel"

Een enquête op de website van de Financiële Telegraaf zegt veel over het sentiment in de goudmarkt. Maar liefst 43% van de respondenten denkt dat goud een leeglopende bubbel is en verwacht een verdere prijsdaling. Nog eens 19% denkt dat de prijs voorlopig niet zal stijgen door de geringe inflatie. Een minderheid van 38% is positief over goud.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Zilverproductie VS verder toegenomen in februari

Het fenomeen peak silver lijkt nog ver weg, want de afgelopen jaren hebben zilvermijnen wereldwijd hun productie sterk kunnen opschroeven. In 2012 werd er 4% meer opgegraven dan in 2011. Ook dit jaar zit de productie in de lift. In februari wisten Amerikaanse zilvermijnen 17% meer edelmetaal te delven dan in dezelfde maand van vorig jaar.