EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31076 tot 31080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Saoedi-Texas: Amerikaanse staat plaatst zich tussen OPEC-reuzen

De Amerikaanse staat Texas pompt op dagbasis meer dan 2,13 miljoen vaten olie op. De productie in maart benaderde die van het recordniveau van 1984 toen 75 miljoen werden opgepompt. Mocht Texas een land zijn dan behoorde het vandaag tot ‘werelds 15 grootste olieproducenten.  De productie is de voorbije drie jaar dankzij nieuwe boortechnieken zo goed als verdubbeld en komt nu in de buurt van die van OPEC-zwaargewichten als Venezuela, Koeweit en Nigeria. In totaal produceerden de VS in april 221 miljoen vaten olie, een derde daarvan werd in Texas opgepompt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Goud verhuist massaal naar China

Er wordt steeds meer fysiek goud ingevoerd in Hong Kong, de stadstaat die men kan beschouwen als een doorvoerhaven van het Chinese vasteland. In 2012 werd er netto 743 ton goud ingevoerd, bijna een kwart van de wereldwijde vraag! In 2013 zal dat volume ruimschoots overtroffen worden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Goudprijs stijgt door uitspraken Bernanke

De goudprijs is weer in de lift. Gisteravond liet Fed-voorzitter Bernanke weten dat de arbeidsmarkt voorlopig nog monetaire stimulering nodig heeft en dat de lage rente daar ook ruimte voor biedt. De helft van het comité wil eind dit jaar het QE programma stopzetten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

4 redenen voor een LAGERE goudprijs dit najaar

Afgelopen week deelden we 4 redenen waarom de goudprijs zou stijgen dit najaar. Volgens vermogensbeheerder BlackRock zal goud echter nog verder zakken. De vrees voor massale inflatie bleek onterecht & dat betekent slecht nieuws voor goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Thorium, de alternatieve kernenergie

Vergeet uranium, kernbommen en Fukushima-achtige problemen, thorium is achter de coulissen bezig met een ware opmars.

Thorium is een zacht zilverwit metaal met schijnbaar eindeloze voordelen ten opzichte van het gevaarlijke uranium. Thorium werd in de 18e eeuw ontdekt door de Zweed

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs