Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 31086 tot 31090
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Importprijzen VS dalen

De Amerikaanse importprijzen zijn in april conform de gemiddelde verwachting van economen met 0,5 procent gedaald. De oorspronkelijk gemelde daling van 0,5 procent in maart is herzien tot een min van 0,2 procent. Dat maakte het ministerie van Arbeid dinsdag bekend.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

"43% verwacht leeglopen goudbubbel"

Een enquête op de website van de Financiële Telegraaf zegt veel over het sentiment in de goudmarkt. Maar liefst 43% van de respondenten denkt dat goud een leeglopende bubbel is en verwacht een verdere prijsdaling. Nog eens 19% denkt dat de prijs voorlopig niet zal stijgen door de geringe inflatie. Een minderheid van 38% is positief over goud.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Zilverproductie VS verder toegenomen in februari

Het fenomeen peak silver lijkt nog ver weg, want de afgelopen jaren hebben zilvermijnen wereldwijd hun productie sterk kunnen opschroeven. In 2012 werd er 4% meer opgegraven dan in 2011. Ook dit jaar zit de productie in de lift. In februari wisten Amerikaanse zilvermijnen 17% meer edelmetaal te delven dan in dezelfde maand van vorig jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Werknemers Amazon staken voor beter loon in Duitsland

Werknemers van de Amerikaanse internetretailer Amazon in Duitsland hebben vandaag het werk neergelegd. Ze willen een beter loon en voordelen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Steeds meer Belgen hebben betalingsachterstand op kredieten

Het aantal Belgen dat problemen heeft om zijn kredieten op tijd terug te betalen, is in april opnieuw toegenomen. Ook de totale betalingsachterstand bereikte een nieuw record, zo blijkt uit cijfers van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank (NBB).