Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 31091 tot 31095
Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 26 mei 2013

Duitsland wil ruzie EU en China voorkomen

China praat maandag met de Europese Commissie over de invoerheffingen op Chinese zonnepanelen die Brussel wil opleggen. Dat liet het Chinese ministerie van Handel zondag weten. De aankondiging volgde op de kritiek die de Chinese premier Li Keqiang onlangs uitte op de plannen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 26 mei 2013

'Negatieve rente kost ruim 100 miljard euro'

Dat stelde de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) zondag op basis van berekeningen die in opdracht van de krant werden uitgevoerd.

Volgens de krant is inmiddels in 23 landen sprake van een negatieve rente. Dat is een situatie waarbij de vergoeding op een spaarrekening lager is dan de gemiddelde stijging van het prijspeil.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 26 mei 2013

'Twijfel slaat toe op beurzen'

Nu duidelijk is dat de Federal Reserve zijn stimuleringsbeleid afbouwt als de economie aantrekt, kunnen tekenen van herstel het enthousiasme op de aandelenmarkten temperen.

Afgelopen week bleek duidelijk hoe sterk de recente aandelenrally steunt op het stimuleringsbeleid van de Amerikaanse centrale bank. Nadat Fed-president Ben Bernanke woensdag had aangegeven dat het beleid kan worden teruggeschroefd als de economie verbetert, zakten de koersen wereldwijd in.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: zondag 26 mei 2013

Het einde van je geld

Duitsland eist pin- en pukcodes burgers op en maakt einde aan online anonimiteit Verplichte afdracht ‘a-la-Cyprus’ wordt ook in de rest van de eurozone voorbereid

Stapsgewijs worden we een cashloze samenleving ingevoerd waarin de overheid totale controle over ons heeft, zelfs over onze bankrekeningen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 26 mei 2013

Vliegveld Berlijn kost maandelijks 20 miljoen

Het stilliggende nieuwe vliegveld Berlijn-Brandenburg gaat zeker niet voor 2015 open. Toch kost het project elke maand 20 miljoen euro.