Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 31091 tot 31095
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Pak gepensioneerden en invaliden verliezen hoger vakantiegeld aan fiscus

Morgen wordt voor de meeste gepensioneerden het vakantiegeld uitbetaald. Maar de beloofde 5 procent verhoging, in het kader van de welvaartsaanpassing, dreigt uit te draaien op een nuloperatie omdat de fiscus het extra geld afroomt. Tal van gepensioneerden zouden netto op het einde van het jaar zelfs minder overhouden, berekende de socialistische vakbond ABVV. Voor invaliden, die deze maand 66 euro meer vakantiegeld ontvangen, dreigt hetzelfde probleem.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Zilver: Basismetaal of Edelmetaal

Zilver heeft enkele unieke eigenschappen waardoor het als grondstof wordt gebruikt in de industrie. Daarnaast zal het altijd het kleine broertje van goud blijven. Zo beschikt zilver over twee identiteiten. Er zijn veel analisten die zeggen dat zilver de laatste tijd vooral een basismetaal is. Maar klopt dit wel?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Klokkenluider: “Complete meltdown futuremarkten voor goud en zilver nabij”

Andrew Maguire, de bekende klokkenluider uit London, zat samen met Max Keiser om enkele nieuwe onthullingen bekend te maken. Zelfs ABN-Amro komt aan bod!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Het geheim van uranium dat nog bijna niemand kent!

Een sector kan van de ene op de andere dag helemaal uit de gratie geraken bij de beleggers. Het is dan belangrijk om een stap terug te nemen en te kijken of de verandering van permanente of van tijdelijke aard is. In het tweede geval biedt dit een gigantische opportuniteit voor wie durft in te gaan tegen de stroom. De uraniumsector is zo’n geval.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Brussel valt binnen bij oliebedrijven

Functionarissen van de Europese Commissie zijn binnengevallen bij oliebedrijven in twee EU-lidstaten. Brussel vermoedt dat de ondernemingen met prijzen sjoemelden.