EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31091 tot 31095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Deze grondstoffen staan voor een traditionele stijging

Het is tot nu toe een slecht jaar geweest voor suiker, tarwe, maïs, sojabonen en zowat elke andere landbouwgrondstoffen. Gemiddeld lieten deze grondstoffen een daling zien van iets minder dan 10 procent. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. Traditioneel staan deze grondstofprijzen voor een sterk seizoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Spaanse staatsschuld bereikt nieuw record

De Spaanse staatsschuld is in mei verder gestegen tot het nieuwe recordniveau van 89,6 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat maakte de Spaanse centrale bank vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Dubai pakt overgewicht aan met goud

De gemeente van Dubai heeft twee sponsors gevonden voor een ludieke actie. Tussen 17 juli en 16 augustus kunnen inwoners van de stad meedoen aan een actie. Voor iedere kilo die ze kwijtraken krijgen ze een gram goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Meer Britten lossen na hun zestigste pas hypotheek af

Uit onderzoek blijkt dat één op de drie Britten pas nu hun zestigste de hypotheek volledig heeft afgelost. Starters treden steeds later toe tot de woningmarkt. Dat komt onder meer door de hogere huizenprijzen en door het feit dat jongeren meer geld kwijt zijn aan hun studie.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Goudmijnen moeten afschrijven door daling goudprijs

Goudmijnbedrijf AngloGold Ashanti heeft ruim $2 miljard afgeschreven op haar bezittingen. Door de daling van de goudprijs zal de opbrengst lager uitvallen dan eerder werd aangenomen. Steeds meer goudmijnen moeten afschrijven en hun efficiëntie verhogen door de lagere goudprijs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs