Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 31101 tot 31105
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Crisisdenken levert niets op

Hoenson heeft gelijk. Of het nu gaat om echtscheidingen, faillissementen, of andere crisissituaties: wie De Nieuwe Werkelijkheid (DNW) accepteert en stopt met het knokken tegen die ander, tegen zijn verleden of tegen zichzelf, creëert de ‘headspace’ om naar de toekomst te kijken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Bill Gross zet z’n cash aan het werk!

De befaamde obligatiebelegger Bill Gross, verantwoordelijke beheer voor Pimco, zet z’n cash aan het werk. De beheerder verminderde de cash en cashequivalenten in zijn megafonds Pimco GIS Total Return Bond van 8 naar 3%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Marc Faber: Er gaat iets heel slecht eindigen

In een interview met The Globe and Mail laat Marc Faber enkele interessante uitspraken ontvallen. Hij heeft het onder andere over goud en over de sterke prestatie van de aandelenmarkten de laatste jaren. In heel zijn 40-jarige carrière heeft hij nog nooit iets meegemaakt zoals vandaag aldus

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Satellietbeelden tonen urbanisatie en ontbossing

Een timelapse van satellietbeelden, samengesteld door Google, de NASA en Time Magazine geeft inzicht in de snelheid waarmee steden als Dubai, Shanghai en Las vegas gegroeid zijn. Ook de snelheid van de ontbossing in de Amazone en het smelten van ijskappen in Alaska is vastgelegd.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

ABN Amro: 2013 mager jaar voor techsector

De Technologie-, Media- en Telecomsector in Nederland zal na een teruggang in 2012 ook in 2013 niet herstellen. ABN AMRO stelt in een onderzoek wel dat het fundament gezond is en een voorbeeld voor andere sectoren is.